Пральна машина Vilgrand V107-25S - AT217908 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Vilgrand V107-25S - AT217908 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина Vilgrand V107-25S

Пральна машина Vilgrand V107-25S - AT217908

Код товару: AT217908
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - немає даних, максимальне завантаження - 7 кг, кількість програм - 2, 80 см, 46 см, 40 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 46 см
Висота 80 см
Тип полуавтомат
Глибина 40 см
Максимальная загрузка 7
Тип загрузки вертикальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Программы стирки полоскания, стирка
Функції механическое управление
Особливості таймер стирки
Цвет дверцы синий
Виробник Vilgrand
Вага 10
Опис

Придбати Пральна машина Vilgrand V107-25S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проста і зручна в експлуатації і обслуговуванні пральна машина напівавтомат ViLgrand V107-25S. Пральна машина напівавтомат типу ViLgrand V107-25S затребувана в умовах відсутності постійної подачі води, не залежить від тиску води в системі, не вимагає дорогого підключення до системи водопостачання.

Управління машинкою настільки легке, що з ним впорається будь-який користувач. Габарити цієї моделі досить скромні і, таким чином, її можна розмістити навіть в маленькому приміщенні. Пральна машина ViLgrand V 107-25S з вертикальним типом завантаження, що гарантує якісний результат. Володіє зручним управлінням, порадує сучасним компактним дизайном і чудовими функціональними можливостями.

ViLgrand V 107-25S дуже затребувана в умовах відсутності постійної подачі води, не залежить від тиску води в системі. Дуже добре підходить для використання в сільській місцевості, на дачі, в умовах відсутності постійної подачі води під тиском.

Пральна машина ViLgrand V 107-25S входить в розряд бюджетних. При цьому її технічні параметри досить високі. Відмінна якість збірки і деталі з висококласних матеріалів-все це гарантує багаторічну роботу приладу. За один цикл прання машинка може випрати до 7 кг білизни. Вертикальний спосіб завантаження забезпечує просту і зручну завантаження білизни.

Проста і зручна в експлуатації і обслуговуванні пральна машина напівавтомат ViLgrand V107-25S. Пральна машина напівавтомат типу МАЛЮТКА ViLgrand V107-25S затребувана в умовах відсутності постійної подачі води, не залежить від тиску води в системі, не вимагає дорогого підключення до системи водопостачання.

Управління машинкою настільки легке, що з ним впорається будь-який користувач. Габарити цієї моделі досить скромні і, таким чином, її можна розмістити навіть в маленькому приміщенні. Пральна машина з вертикальним типом завантаження, що гарантує якісний результат.

Володіє зручним управлінням, порадує сучасним компактним дизайном і чудовими функціональними можливостями. ViLgrand V 107-25S дуже затребувана в умовах відсутності постійної подачі води, не залежить від тиску води в системі. Дуже добре підходить для використання в сільській місцевості, на дачі, в умовах відсутності постійної подачі води під тиском.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані