Пральна машина Vilgrand V107-35D - AT217909 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Vilgrand V107-35D - AT217909 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина Vilgrand V107-35D

Пральна машина Vilgrand V107-35D - AT217909

Код товару: AT217909
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - немає даних, максимальне завантаження - 7 кг, кількість програм - 2, 80 см, 46 см, 40 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 46 см
Висота 80 см
Тип полуавтомат
Глибина 40 см
Максимальная загрузка 7
Тип загрузки вертикальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Программы стирки полоскания, стирка
Функції механическое управление
Особливості таймер стирки
Цвет дверцы синий
Виробник Vilgrand
Вага 10
Опис

Придбати Пральна машина Vilgrand V107-35D Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Однобакова пральна машина напівавтомат VILGRAND V107-35D, працює за класичною системою: заливається гаряча вода, добавлет порошок або рідкий засіб для прання, помещаеться білизна (одяг) до 7 кг, закривається кришка і включається таймер запуску (від 1 до 15 хвилин).

 Після чого машинка починає, власне, прати. Після завершення роботи випрані речі винімаються, а вода зливається природним способом через шланг. Залежно від чистоти води після першого завантаження, можна зробити ще кілька завантажень, економлячи, при цьому, гарячу воду і пральний порошок (або рідкий засіб для прання).

Пральна машина VILGRAND V107-35D має два режими роботи: прання і полоскання. Віджимання виконується вручну. Корпус пральних машин VILGRAND виконаний з міцного ПЛАСТКО, а надійний двигун дозволяє використовувати машинку за призначенням хоч цілий день.

Торгова марка Вілгранд недавно на ринку України, але завдяки якості виробництва товарів, впевнено і успішно стала надійним постачальником побутової техніки для споживачів нашої країни. Складно уявити собі більш надійну і ефективну модель напівавтоматичного пральної машинки. Вона компактна, містка і не вимагає підключення до основного водопостачання.

Електричний пристрій для прання одягу та білизни називається пральною машиною. Такі помічники в побутових умовах з'явилися ще в 19 столітті. Першу пральну машину винайшов американець Блекстоун.

Сучасні пральні машини вже зовсім не схожі на перші зразки таких пристроїв, і не є розкішшю, як це було раніше. Зараз цей електричний помічник для господині є предметом першої необхідності. Щоб зробити правильний вибір при покупці такого пристрою в магазині, і знати, на що звернути увагу, необхідно розглянути існуючі види пральних машин, їх особливості конструкції і принцип роботи.

Машини автомати оснащуються програмним управлінням і мають безліч різних функцій. Найпростіші модифікації здатні прати за певною програмою, а більш складні машини можуть автоматично визначити потрібний об'єм води, налаштувати температуру, швидкість віджимання білизни, а також засипати необхідну порцію прального порошку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані