Пральна машина Vilgrand V550-300TC - AT217911 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Vilgrand V550-300TC - AT217911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Vilgrand V550-300TC

Пральна машина Vilgrand V550-300TC - AT217911

Код товару: AT217911
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - 1250 об/хв, максимальне завантаження - 5.5 кг, кількість програм - 3, 81 см, 66 см, 47 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 66 см
Висота 81 см
Тип полуавтомат
Глибина 47 см
Максимальная загрузка 5.5 кг
Тип загрузки вертикальная загрузка
Количество программ 3
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Количество оборотов 1250 об/мин
Потребляемая мощность 0.45 кВт/час
Программы стирки отжим, полоскания, стирка
Функції механическое управление
Особливості помпа откачки воды, таймер стирки
Цвет дверцы красный
Виробник Vilgrand
Вага 14.5
Опис

Придбати Пральна машина Vilgrand V550-300TC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Двохбакова пральна машина напівавтомат працює за класичною системою: заливається гаряча вода, добавлет порошок або рідкий засіб для прання, помещаеться білизна (одяг) - до 5,5 кг, закривається кришка і включається таймер запуску (від 1 до 15 хвилин). Після чого машинка починає, власне, прати.

Після завершення роботи випрані речі винімаються, а вода зливається за допомогою помпи для відкачування води. Дана модель оснащена цетріфугой, яка виконує функцію віджиму. Залежно від чистоти води після першого завантаження, можна зробити ще кілька завантажень, економлячи, при цьому, гарячу воду і пральний порошок (або рідкий засіб для прання).

Пральна машинка має, крім прання, режими полоскання і віджимання. Корпус пральних машин VILGRAND виконаний з міцного пластику, а надійний двигун дозволяє використовувати машинку за призначенням хоч цілий день.

Надійна пральна машина напівавтомат стане відмінним придбанням, якщо ви шукаєте надійну техніку за доступну вартість. До того ж дана пральна машина ідеально підійде для приміщень з обмеженим простором і не вимагає необхідності підключення до стічних вод.

Завдяки її невеликим габаритам і невеликою вагою роблять її досить мобільною і не складною в транспортуванні. Ви зможете взяти таку машину на літній час в свій дачний будинок, де її допомогу неодмінно знадобитися, а у вас залишиться більше часу для своїх особистих справ.

Пральна машина має вертикальне завантаження. Максимальне завантаження шість кілограм в режимі прання, при віджиманні 3.6 кілограм, максимальна частота обертання 1250 оборотів в хвилину. Максимальний рівень шуму 62 дБ в режимі прання, при включенні режиму віджимання може досягати до 72 дБ.

Максимально допустима температура води 50 градусів за Цельсієм. Пристрій має таймер прання, а так же таймер роботи центрифуги. Клас енергоспоживання А, що відносить даний пристрій до розряду економічної техніки, за заявою виробника енергоспоживання становить 300 Вт. Залив води ручної, за допомогою шланга, слив з бака примусовий. Країна виробник - Узбекистан.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані