Сушильна машина CANDY BTDHY10A2TKEX-S - AT218158 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Сушильна машина CANDY BTDHY10A2TKEX-S - AT218158 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на бытовой холодильник, предлагаем вам сделать выбор шлем vr и заказать с доставкой в Никополе.
  • Предлагаем вам товар автомобильный, купить с доставкой в Константиновку, рекомендуем вам реальность, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с новые швейные, либо шуруповерты, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить мфу дома, обратите внимание на принтер этикеток, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить джойстик компьютеру в нашем магазине, а также оперативная память компьютер с доставкой по Черновцам.
Сушильна машина CANDY BTDHY10A2TKEX-S

Сушильна машина CANDY BTDHY10A2TKEX-S - AT218158

Код товару: AT218158
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, Максимальне завантаження - 10 кг, об'єм барабана - 125 л, 85 см, 59.6 см, 58.5 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.6 см
Висота 85 см
Глибина 58.5 см
Максимальная загрузка 10
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления A++
Особливості NFC, Wi-Fi, дисплей LCD, индикация оставшегося времени, отложенный старт, сенсор влажности, тепловой насос
Цвет дверцы Чорний
Объем барабана 125 л
Сетевое напряжение 220-240 В
Частота сети 50 Гц
Виробник CANDY
Вага 41
Опис

Придбати Сушильна машина CANDY BTDHY10A2TKEX-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Повнорозмірний сушильний барабан Candy BTDHY10A2TKEX-S - корисний агрегат, який полегшує життя. Економте час, витрачений на розвішування вологої білизни, на більш корисні заняття (пограйте з дітьми, подивіться улюблений фільм разом з чоловіком або приділіть увагу собі). Крім того наявність сушильного апарат істотно заощаджує простір, яке раніше займали гірлянди з суша приладдя. Гідно оцінять цей прилад власники малогабаритних квартир, в яких до того ж відсутня балкон і все доводиться розвішувати на вулиці. А також багатодітні сім'ї, де прання і сушіння - щоденні турботи, від яких нікуди не сховатися.

Гібридний тип сушіння Heat Pump + Heater під впливом пара з додатковим постійним обертанням в барабані дозволяє просушувати вироби набагато швидше і якісніше. Апарат із значним об'ємом внутрішньої камери 125 л вміщує одноразово до 10 кг білизни. При цьому працює з мінімальним споживанням електроенергії, про що свідчить клас енергоспоживання А ++.

Якщо не хочете, щоб висушене білизна весь день пролежала в машинці, то можна активувати відкладений старт і процес пройде перед самим Вашим приходом. Апарат запрограмований на 16 варіацій роботи, вибирати які можна в залежності від ситуації, типу матеріалів, часу. Про закінчення процесу просигналізує спеціальний індикатор. Регульовані ніжки дозволяють ідеально підлаштувати машинку під висоту всіх інших поличок. Наявність NFC-модуля і Wi-Fi-з'єднання можливе управління агрегатом моделі BTDHY10A2TKEX-S за допомогою смартфона через спеціальний додаток. Крім того зручно здійснювати таким чином діагностику несправностей і повна картина з помилками і способами їх усунення відобразиться на дисплеї пристрою.

Автоматична пральна машина - незамінний помічник сучасної господині. В магазинах представлена ??величезна кількість подібних чудо-пристроїв, які акуратно видаляють бруд, ретельно полощуть білизну, а також сушать і навіть гладять речі.

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Незважаючи на те, що деякі агрегати мають високу вартість, популярність їх висока. Це пов'язано з тим, що апарати характеризуються рядом переваг. До них можна віднести: економію часу; дбайливе прання в обраному режимі; наявність великої кількості програм; низьке споживання енергії. Використовуючи сучасне обладнання для побутових потреб, більше не потрібно виділяти цілий день на домашні клопоти і це дуже радує користувачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані