Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02) - AT218259 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02) - AT218259 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02)
Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02)

Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02) - AT218259

Код товару: AT218259
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Форм-фактор моноблок. Кількість SIM-карт 2 SIM. Покоління зв'язку (2G / 3G / 4G / 5G) 2G. Тип дисплея TFT. Діагональ екрану 1.8 ". Роздільна здатність 120x160. Оперативна пам'ять 4 Mb. Вбудована пам'ять 4 Mb. Операційна система no OS

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nokia
Диагональ экрана 1.8
Оперативная память 4 Mb
Вбудована пам'ять 4 Mb
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Кількість SIM-карт 2 SIM
Операційна система no OS
Колір Grey
Органайзер часы, телефонная книга, калькулятор, будильник, календарь
Інтерфейси і підключення microUSB
Время работы в режиме разговора 15 часов
Время работы в режиме ожидания 500 часов
Емкость аккумулятора 800 mAh
Опис

Nokia 106 - бюджетна новинка, яка підійде тим, хто цінує зручність використання і надійність. Різнобарвний телефон. Життя не повинна бути чорно-білою. Додайте фарб. Nokia 106 виділяється яскравими змінними панелями і кольоровим дисплеєм з діагоналлю 1.8 дюйма. Спілкуйтеся зі смаком.

35 днів без зарядки. Нехай ваші плани не залежать від необхідності заряджати телефон. Після повної зарядки Nokia 106 може пропрацювати місяць завдяки тривалому часу роботи в режимі очікування - до 35 днів. Захист. Клавіатура із захистом від пилу і бризок, якою оснащений телефон Nokia 106, витримає всі випробування сучасного життя. І неважливо, наскільки активно ви користуєтеся телефоном, - символи на клавішах довго залишаться яскравими і чіткими.

На даний момент асортимент мобільних пристроїв настільки широкий, що виробники вдаються до різних хитрощів, прагнучи подолати конкуренцію. Однак потенційний покупець не завжди розбирається в особливостях дизайну того чи іншого апарату - наприклад, абсолютно не знає, що таке телефон моноблок.

Слово «моноблок» означає особливий вид корпусу, який не містить рухомих деталей. Саме такий пристрій вважається найбільш надійним і довговічним. Настільки класичний спосіб виконання популярний завжди. Такий пристрій використовувати дуже просто і комфортно. Один з перших подібних апаратів був випущений Motorola в 1973 році. Протягом двох наступних 10-ти річчя практично всі мобільні пристрої продовжували розроблятися з одним і тим же форм-фактором. Найперші були вельми громіздкими, а тому отримали в народі різні прізвиська (на кшталт «цеглина»). Сьогодні це високотехнологічні, витончені і стильні пристрої.

Подібні пристрої немудрі і досить прості, що робить їх виробництво не надто дорогим. Зазвичай бюджетні моделі, в тому числі так звані сірі телефони, випускаються саме в формі класичного моноблока. Більшість користувачів також вибирають звичні рішення - з огляду на, що, згідно зі статистикою, багатьох лякають нові технології, або їм просто не до того, щоб з ними розбиратися.

 Моноблоки надійні і зручні в експлуатації. Додамо, що, незважаючи на всю консервативність подібного форм-фактора, багато моноблочні конструкції можуть мати вельми оригінальний дизайн. На даний момент також дуже популярні сенсорні моноблоки. Подібні моделі випускають Lenovo, Sony, Samsung, LG, HTC та інші компанії. Якщо ми цінуємо зручність і міцність, найкраще вибирати саме моноблок. Сьогодні такі апарати можна знайти як серед недорогих моделей, так і серед флагманів найбільших виробників. Незалежно від заробітку, дозволити собі пристрій з моноблочною конструкцією може кожен. Також немає обмежень по частині платформ.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані