Мультиварка REDMOND RMC-M25 - AT218285 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M25 - AT218285 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25
Мультиварка REDMOND RMC-M25

Мультиварка REDMOND RMC-M25 - AT218285

Код товару: AT218285
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - мультиварка, управління - сенсорне, об'єм чаші - 5 л, потужність - 860 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варка, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, крупа, молочная каша, мультиповар, пицца, плов, рис, суп, томление, тушение, хлеб, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 860 Вт
Управление сенсорное
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Особливості звуковой сигнал, съемный паровой клапан
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M25 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка REDMOND RMC-M25 – новий сучасний багатофункціональний прилад, що відрізняється витонченістю, компактністю, очевидною економічністю, зручністю і простотою у використанні.

Мультиварка M25 володіє універсальною програмою "МУЛЬТИПОВАР", в якій можна встановлювати час і температуру приготування в широкому діапазоні значень. Вагомою перевагою є функція "МАСТЕРШЕФ ЛАЙТ", що дозволяє змінювати параметри приготування прямо в процесі роботи програми.

M25 з екологічною місткою чашею (5 літрів) з антипригарним керамічним покриттям DAIKIN має 42 програми приготування. Такі технологічні функції, як автопідігрів і його попереднє вимкнення, розігрів, відкладений старт, можливість регулювання гучності і відключення звукових сигналів забезпечать максимальний комфорт повсякденного приготування будь-яких страв. Ви зможете займатися кулінарними експериментами!

REDMOND — сучасний динамічно розвивається бренд побутової техніки. Беручи участь у створенні передових технологій і модних тенденцій, формуючи сучасний спосіб життя, компанія пропонує кращі досягнення в області розробки і виробництва побутової техніки. Широкий асортимент і можливості, що надаються технікою REDMOND, задовольнять потреби найвибагливішого покупця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані