Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE - AT218321 - купити Системні плати серверні в Києві й Україні, доступні ціни на Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE - AT218321 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE
Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE

Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE - AT218321

Код товару: AT218321
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
s1151, DDR4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип пам'яті DDR 4
Сокет LGA1151
Виробник ASUS
Опис

Придбати Серверна МП ASUS WS C246M PRO/SE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Материнська плата WS C246M PRO/SE? пропонує потужні засоби віддаленого адміністрування та програмного забезпечення ASUS Control Center. Вони будуть ефективними в рамках комп'ютерної інфраструктури невеликих компаній.

Зручність з'єднання. WS C246M PRO/SE дозволяє вивести на передню панель відповідного комп'ютерного корпусу інтерфейс USB найновішого стандарту. M.2. Підтримка роз'ємів M.2 (до 32 Гбіт/с). Використовуючи чотири лінії PCI Express 3.0, роз'єм M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 32 Гбіт/с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів.

ASUS Control Center. Програмне забезпечення ASUS Control Center – програма для централізованого управліннякомп'ютерною інфраструктурою на базі робочих станцій, серверів та цифрових табло виробництва ASUS. Серед його можливостей є такі: віддалене оновлення BIOS, віддалений моніторинг безлічі комп'ютерів через мобільні пристрої, оновлення програмного забезпечення одним клацанням миші та багато іншого.

Технологія SafeSlot. Захист слотів розширення. SafeSlot – це особливий спосіб кріплення слота PCIe на основі додаткових внутрішніх металевих елементів, які забезпечують підвищену міцність та стійкість до деформації під час встановлення та вилучення плат розширення.

Оптимізований дизайн для кращої ефективності охолодження та стабільностіПідтримує до трьох незалежних дисплеїв одночасно через HDMI, DisplayPort та VGAПрискорена швидкість передачі даних до 32 Гбіт/с з M.2Вбудований USB 3.1 для швидкоїшвидкості передачі даних до 10 Гбіт/сПодвійна гігабітна мережа IntelДодаток для адміністрування ASUS Control Center.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані