USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W) - AT021835 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W) - AT021835 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить новую, обратите внимание на камерой, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на строительный степлер, предлагаем вам сделать выбор новые швейные и заказать с доставкой в Виннице.
  • Предлагаем вам товар машинка стиральная, купить с доставкой в Чернигов, рекомендуем вам компьютерная мышь, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить кабель в нашем магазине, а также материалы 3д печати с доставкой по Краматорску.
  • Предлагаем ознакомиться с чековый принтер, либо диски, купить через корзину, это станет лучшим решением.
USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W)

USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W) - AT021835

Код товару: AT021835
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 128 Gb, Інтерфейс USB 3.0/Lightning, Тип Високошвидкісні, З висувним USB, Матеріал корпусу пластик, Колір білий, Максимальня швидкість читання 140 Мбайт/сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Silicon Power
Інтерфейс USB 3.0/Lightning
Тип Высокоскоростные, С выдвижным USB
Матеріал корпусу пластик
Колір White
Максимальная скорость чтения 140 Мбайт/сек
Максимальная скорость записи 70 Мбайт/сек
Вага 13 г
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

USB флеш накопичувач Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 (SP128GBLU3Z30V1W) - накопичувач подвійного призначення для роботи з інтерфейсами Apple Lightning і USB 3.0.
Z30 є не тільки ідеальним рішенням зберігання даних для користувачів мобільних пристроїв Apple, але і забезпечує простий обмін даними між настільними комп'ютерами, ноутбуками і виробами Apple. Бюджетне рішення для швидкого збільшення пам'яті вашого iPhone, iPad або iPod. Зберігайте фотографії без проблем і не пропускайте яскравих моментів життя.

Silicon Power 128GB xDrive Z30 White USB 3.0 поєднує зручність і міць інтерфейсів Lightning і USB 3.0, дозволяючи передавати файли між пристроями різних типів. Тепер вам більше не потрібні дроти передачі даних або стабільність бездротового мережу, з Z30 ділитися файлами між різними пристроями від Apple і стандартними ПК можна відразу ж одним кроком. Крім того, у вас з'явиться можливість швидкого і зручного резервного копіювання та відтворення мультимедійних файлів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані