Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W) - AT218360 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W) - AT218360 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W)

Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W) - AT218360

Код товару: AT218360
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Форма бойлера - циліндрична, установка - вертикальна, тип управління - механічне, потужність - 1500 Вт, об'єм - 50 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), температура нагріву - 65 °С, висота - 573 мм, ширина - 433 мм, глибина - 451 мм, вага - 17 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Classic
Об`єм 50 л
Форма бойлера циліндрична
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 1500 Вт
Материал внутреннего бака сталь со стеклокерамическим покрытием
Висота 573 мм
Ширина 433 мм
Режимы нагревания обычный нагрев
Температура нагрева 65 °С
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), защита от перегрева, магнієвий анод
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером стрелочный индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 8 бар
Гидравлическое подключение 1/2
Глибина 451 мм
Вага 17
Электропитание 220В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер CLASSIC VM 50 N4L (1500W)
Водонагрівачі електричні CLASSIC VM розроблені Atlantic Groupe (Франція). В їх основі - традиційна конструкція з нагрівачем з міді і захисним анодом з магнієвого сплаву. Бойлери CLASSIC VM прості і надійні! Завдяки електричному нагрівального елементу потужністю в 1,5 кВт, вода в водонагрівачах CLASSIC нагрівається дуже швидко. Навантаження на електромережу при цьому незначна. Розглянуті накопичувальні водонагрівачі CLASSIC відрізняються високою якістю і доступною ціною. Саме тому бойлери CLASSIC VM, є оптимальним рішенням для побутового нагріву води, користуються в Україні високим попитом.

Особливості: установка - вертикальна; простота контролю досягається за допомогою індикатора нагріву, розташованого на передній панелі; ізоляція виготовлена ??з екологічно чистого пінополіуретану підвищеної щільності; подача холодної і відбір гарячої води відбувається за допомогою вдосконалених патрубків (нержавіюча сталь); за допомогою запобіжного клапана надлишковий тиск води в баку скидається; в термостаті передбачений захист від перегріву, а управління нагрівом спрощено завдяки механічному регулятору; антикорозійний захист сталевого бака відрізняється підвищеною надійністю; високоякісне склокерамічне покриття (електростатичний спосіб нанесення); в баку встановлений захисний анод (магнієвий), який, витрачаючись, захищає його від корозії; додаткову антикорозійний захист забезпечує система O'Pro - вона продовжує термін служби захисного анода, сповільнюючи його витрата.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані