Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE - AT218372 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE - AT218372 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE
Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE
Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE

Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE - AT218372

Код товару: AT218372
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - немає даних, максимальне завантаження - 10 кг, кількість програм - 3, 97.5 см, 84.5 см, 50.7 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 84.5 см
Висота 97.5 см
Тип полуавтомат
Глибина 50.7 см
Максимальная загрузка 10
Тип загрузки вертикальная загрузка
Количество программ 3
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Программы стирки интенсивная, стирка
Функції механическое управление, слив
Особливості индикация режима работы
Цвет дверцы White
Виробник ARTEL
Вага 28.5
Опис

Придбати Пральна машина ARTEL ART TC 100 P WHITE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Отдельностоящая пральна машина ARTEL TC 100 P WHITE стане відмінним варіантом для використання на дачі або ж в умовах, які не потребують широкого функціоналу. Вона дуже проста в експлуатації. Виберіть необхідні параметри прання або віджимання за допомогою інтуїтивно зрозумілого управління механічного типу, елементи якого розташовані на фронтальній панелі.

Корпус апарату виготовлений з якісного пластика, а його стійкість забезпечують чотири ергономічні ніжки. Компактні габаритні розміри дозволять вам встановити його без будь-яких незручностей навіть в умовах обмеженого простору.

Конструкція напівавтоматичного пральної машини передбачає затоку води в пристрій за допомогою спеціального водяного насоса. ARTEL TC 100 P WHITE володіє вертикальним способом завантаження. За один раз ви зможете завантажити не більше 10 кг білизни для прання і не більше 6 кг - при віджиманні. Гранично розширить ваші можливості в плануванні процесу прання наявність таймера з найбільшим показником.

ARTEL - узбецька торгова марка побутової техніки та електроніки. Компанія Artel, будучи частиною найбільшого приватного холдингу в Узбекистані АКФА ГРУП, виробляє побутову техніку і електроніку.

Компанія заснована в 2011 році, коли було прийнято рішення про пуск в експлуатацію промислових секторів з виробництва побутової техніки та електроніки під власною торговою маркою. Тоді ж були підписані договори про стратегічну співпрацю з південнокорейською компанією Samsung, з італійським промисловцем Gloria і китайською компанією Midea

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані