Пральна машина BEKO HITV8733BO - AT218393 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина BEKO HITV8733BO - AT218393 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина BEKO HITV8733BO
Пральна машина BEKO HITV8733BO

Пральна машина BEKO HITV8733BO - AT218393

Код товару: AT218393
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - вбудований, тип - автомат, Кількість обертів - 1400 об/хв, максимальне завантаження - 8 кг, кількість програм - 16, 82 см, 60 см, 54 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 82
Тип автомат
Глибина 54 см
Максимальная загрузка 8
Тип загрузки фронтальная загрузка
Спосіб установки вбудований
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A
Количество оборотов 1400 об/мин
Потребляемая мощность 0.76 кВт/час
Потребление воды 47 л
Программы стирки Eco, быстрая стирка, деликатная стирка, ежедневная стирка, отжим, полоскания, рубашки, ручная стирка, синтетика, сушка, хлопок, шерстяные изделия
Функції выбор количества оборотов отжима, выбор температуры, отмена отжима, отсрочка стирки, предварительная стирка, слив, Старт/Пауза
Особливості дополнительное полоскание, замок от детей, защита от протечек, защита от сминания, индикация остатка времени до окончания стирки, контроль дисбаланса
Цвет дверцы White
Виробник BEKO
Вага 68 кг
Опис

Придбати Пральна машина BEKO HITV8733BO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Прально-сушильна машина ідеально підходить, якщо ви хочете висушити білизну відразу після прання. Крім того, ви також заощадите місце, тому що вам не потрібно мати виділений простір для сушарки.

Програма Wash & Wear дозволяє випрати і висушити 1 кг одягу всього за 60 хвилин. Програма Baby Protect + Wash & Dry ідеально підходить для дитячого одягу і з особливою ретельністю для людей з чутливою або алергічної шкірою, програма Baby Protect + забезпечує чудову прання і полоскання.

Прання та сушка

Швидко і ефективно ви можете випрати і висушити 1 кг одягу всього за 60 хвилин. Програма спеціально розроблена для швидкого прання та сушіння тонких тканин, які можна носити протягом короткого часу і не забруднювати.

Baby Protect +

Програма Baby Protect + ідеально підходить для дитячого одягу і з особливою ретельністю для людей з чутливою або алергічної шкірою, забезпечує чудову полоскання і полоскання. Датчики температури і вологості забезпечують ретельний клімат-контроль всередині резервуара.

Silent Tech

Технологія Silent-Tech забезпечує більш тиху прання, ніж стандартні пральні машини з інверторними стінками ProSmart і S-side, тому шум знижується нижче середнього рівня розмови. Ультра-тиха робота для повного комфорту!

Aquawave ®

Завдяки спеціальній конструкції кювети технологія Aquawave створює оптимальні та ефективні умови сушіння без будь-яких рухів, які можуть пошкодити тканину. Унікальний контур чаші і форма лопатей дозволяють переміщати білизну під час сушіння, імітуючи природну швидкість хвилі. Таким чином, ваша улюблена сорочка буде виглядати як нова при кожній сушці.

Aquafusion

Запатентована компанією Beko система Aquafusion максимізує споживання води, енергії і миючого засобу при пранні. Ви зберігаєте 5,5 кг миючого засобу в рік, що означає більш чисту білизну з мінімальним споживанням ресурсів.

Optisense®

Технологія OptiSense забезпечує оптимальне споживання води і енергії для кожного миття через 4 спеціальних датчика: 3 датчика призначені для догляду за одягом, а 4-й датчик продовжує термін служби пральної машини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані