Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS) - AT218495 - купити Молотки в Києві й Україні, доступні ціни на Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS) - AT218495 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS)
Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS)
Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS)

Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS) - AT218495

Код товару: AT218495
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - побутовий, споживана потужність - 1.01 кВт, тип патрона - SDS-max, режими - удар (без обертання), частота ударів в хвилину - 2900, сила удару - 8.5 Дж, розміри - 238 x 476 мм, вага - 6.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип бытовой
Розміри 238 x 476 мм
Потребляемая мощность 1.01 кВт
Тип патрона SDS-max
Режимы удар (без вращения)
Сила удара 8.5 Дж
Частота ударов в минуту 2900
Особливості антивибрационная система, быстрый доспуп к щеткам, модульная конструкция, поворотная рукоятка, регулятор удара
Виробник Stanley
Опис

Придбати Відбійний молоток Stanley STHM5KS SDS-Max (STHM5KS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ось уже понад 170 років компанія Stanley розробляє і виробляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидше і зручніше. Багато чого з того, що є зараз галузевим стандартом, було розроблено інженерами компанії. В активі Stanley понад 150 патентів на унікальні винаходи. Інструмент компанії працював на всіх відомих світових будівництво 19-го і 20-го століття, а зараз, він є найпопулярнішим у світі брендом ручного інструменту, забезпечуючи понад 25% світового споживання в даній сфері, і поставляється на всі континенти світу. Тепер якісний і комфортний електроінструмент від Stanley доступний і для українських майстрів-професіоналів.

Відбійний молоток STHM5KS SDS-Max від Stanley потужністю 1010 Вт, володіє оптимальними характеристиками, що дозволяють працювати з більшою ефективністю і меншої втомлюваністю.

Міцний пластиковий корпус і відсутність удару в режимі холостого ходу захищають інструмент від передчасного зносу, а рукоятки з гасінням вібрації роблять експлуатацію особливо зручною. Металевий чохол редуктора відмінно відводить тепло, а також надійно захищає внутрішній механізм відбійника.

Модель з силою удару в 8.5 Дж з регульованою кількістю ударів від 0 до 2900 в хвилину, призначена для розколювання і розпушення таких матеріалів, як асфальт, осадові гірські породи, а також бетонні конструкції в стінах.

М'яка рукоятка з еластомеру забезпечує надійний захват, поглинаючи вібрацію для додаткового комфорту користувача та поліпшеного контролю. Регульований патрон SDS-Max надійно утримує робочі насадки і дозволяє здійснювати їх швидку заміну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані