Пральна машина Vestfrost PMV510F2 - AT218500 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Vestfrost PMV510F2 - AT218500 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Vestfrost PMV510F2
Пральна машина Vestfrost PMV510F2
Пральна машина Vestfrost PMV510F2

Пральна машина Vestfrost PMV510F2 - AT218500

Код товару: AT218500
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - автомат, Кількість обертів - 1000 об/хв, максимальне завантаження - 5 кг, кількість програм - 15, 84.5 см, 59.7 см, 41.7 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.7 см
Висота 84.5 см
Тип автомат
Глибина 41.7 см
Максимальная загрузка 5 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 15
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления A++
Количество оборотов 1000 об/мин
Программы стирки Eco, быстрая стирка, отжим, рубашки, ручная стирка, синтетика, смешанные ткани, спорт, хлопок, шерстяные изделия
Функції выбор температуры, отсрочка стирки, предварительная стирка, Старт/Пауза
Особливості дополнительное полоскание, защита от сбоев электросети
Цвет дверцы White
Виробник Vestfrost
Вага 60.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Vestfrost PMV510F2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Турецька пральна машина Vestfrost PMV510F2 зовні схожа на технологію майбутнього. Білий апарат розміром 84.5х59.7х41.7см і вагою 60кг зробить все щоб ваша прання приносила вам тільки задоволення. Завдяки маленьким габаритам та легкий вазі цю крихту можна помістити де завгодно в вашому домі її приємний дизайн доповнить будь-який інтер'єр і внесе сучасності у ваше життя

Щоб білизна швидше сохла, в пральній машинці Vestfrost PMV510F2 передбачена функція віджимання, яка завдяки своїй ефективності видаватиме практично суху білизну зі швидкістю 1000об / хв.

Багатофункціональне прання Vestfrost PMV510F2. Ця модель пральної машинки відрізняється своєю багатофункціональністю. Вона оснащена вибором температури прання, яка забезпечить якісний догляд за будь-яким типом білизни. Таймер відстрочки старту до 12 годин змусить машинку прати навіть якщо вас немає дома.Функція додаткового полоскання очистить ваше білизна від залишків миючих засобів.

Ставлення до білизни. Машинка Vestfrost PMV510F2 ефективно стирає будь-які види білизни будь то бавовна, синтетика, шерсть, сорочки або спортивний одяг, тільки виберете відповідну функцію на дисплеї управління і додайте миючий засіб, через кілька хвилин ви отримаєте абсолютно чисту і практично суху білизну. Вся доповнення ваша помічниця забезпечена захистом від перепадів напруги яка вбереже її від поломок.

Клас енергоспоживання А ++. Техніка VESTFROST відповідає найжорсткішим вимогам нашого часу щодо економії електроенергії. Економте з нами - заради кращого життя в майбутньому. Всі прилади відповідають високому класу енергоспоживання А +, А ++, що дозволяє економити до 40% електроенергії.

Захист від перепадів напруги. Якщо напруга в мережі перевищить допустимі параметри, холодильник або морозильна камера вимкнеться від електромережі і відновить роботу в заданому режимі, як тільки напруга в мережі стабілізується. При цьому параметри налаштувань, встановлені на охолодження і заморожування, відновляться.

Антибактеріальний захист. Керамічний нагрівальний елемент з антибактеріальним покриттям забезпечує високий рівень захисту і запобіжить розмноження бактерій в барабані і баку пральної машини завдяки використанню системи передових технологій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані