Пральна машина Indesit IWSD60851CECOEU - AT218504 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Indesit IWSD60851CECOEU - AT218504 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Indesit IWSD60851CECOEU

Пральна машина Indesit IWSD60851CECOEU - AT218504

Код товару: AT218504
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - автомат, Кількість обертів - 800 об/хв, максимальне завантаження - 6 кг, кількість програм - 16, 85 см, 59.5 см, 42.5 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.5 см
Висота 85 см
Тип автомат
Глибина 42.5 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+
Количество оборотов 800 об/мин
Потребляемая мощность 1.07 кВт/час
Потребление воды 47.5 л
Программы стирки Eco, быстрая стирка, джинсы, ручная стирка, смешанные ткани, спорт, хлопок, шерстяные изделия
Функції выбор количества оборотов отжима, выбор температуры, отмена отжима, отсрочка стирки, Старт/Пауза
Особливості дополнительное полоскание
Цвет дверцы White
Виробник Indesit
Вага 62.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Indesit IWSD60851CECOEU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це прекрасний вибір для сім'ї. Вона здатна за один цикл якісно випрати до 6 кг білизни. Машинка має всі необхідні функції і режимами роботи для повноцінної та якісної прання, а також системою безпеки і контролю.

Машина має 16 програмами для ефективного прання різних типів тканини. А також має додаткові режими, серед яких: експрес-прання, прання спортивних речей і взуття, ручне прання вовняних виробів, прання шовкових виробів, а також прання джинсових речей. Є функція додаткового полоскання, зниження швидкості віджиму, відкладеного старту і регулювання температури.

Машина при пранні використовує 47,5 літрів води, а максимальна швидкість віджиму становить 800 об / хв. Бак виготовляється з високоякісного матеріалу полиплекс. Пристрій має систему автоматичного балансування, контролю піноутворення, безостаточного використання миючого порошку і контролю температури води при зливі. Дана модель пральної машинки повністю відповідає нормативам ЄС.

Програма Бавовна 40 ° спеціально розроблена, щоб забезпечити додаткову турботу про Ваших бавовняних виробах, при цьому ефективно видаляючи плями при 40 °, всього за 45 хвилин. Спеціальний датчик автоматично регулює витрату води в залежності від завантаження білизни. Почніть заощаджувати на споживанні води, електроенергії і Вашого часу! Програма Дитячі речі розроблена спеціально для ефективного прання дитячих речей. Програма відмінно справляється з засохлими плямами, видаляючи алергени з дитячих речей.

Часто займаєтеся спортом або віддаєте перевагу спортивному стилю? Тоді спеціальний цикл "Спортивне взуття" створений спеціально для Вас. Тепер Ви можете прати улюблені кросівки, пральна машина делікатно подбає про них!

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані