Пральна машина Vestfrost PMV610F2 - AT218505 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Vestfrost PMV610F2 - AT218505 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Vestfrost PMV610F2
Пральна машина Vestfrost PMV610F2
Пральна машина Vestfrost PMV610F2

Пральна машина Vestfrost PMV610F2 - AT218505

Код товару: AT218505
Немає в наявності
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - автомат, Кількість обертів - 1000 об/хв, максимальне завантаження - 6 кг, кількість програм - 15, 84.5 см, 59.7 см, 41.7 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.7 см
Висота 84.5 см
Тип автомат
Глибина 41.7 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 15
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления A++
Количество оборотов 1000 об/мин
Программы стирки Eco, быстрая стирка, отжим, рубашки, ручная стирка, синтетика, смешанные ткани, спорт, хлопок, шерстяные изделия
Функції выбор температуры, отсрочка стирки, предварительная стирка, Старт/Пауза
Особливості дополнительное полоскание, защита от сбоев электросети, индикация остатка времени до окончания стирки
Цвет дверцы White
Виробник Vestfrost
Вага 60.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Vestfrost PMV610F2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

За допомогою цієї пральної машини ваші речі залишаться в чистоті і цілості. Барабан вміщує до 6 кг, тому він ідеально підходить для квартир невеликого розміру. Ця модель має рейтинг A ++, що допоможе зберегти ваші рахунки за комунальні послуги. І ця пральна машина оснащена мотором, який працює тихіше, ніж стандартні, і працює довше.

Пральна машина налаштована на використання в умовах напруги 220-240 В і 50 Гц. Мережевий шнур пральної машини оснащений спеціальною заземленою вилкою. Ця вилка повинна бути вставлена ??в розетку, розраховану на номінальний струм 10 ампер.

Ви зможете вибрати програму, яку хочете використовувати для прання, за допомогою кнопки програм. Встановити режим вибору програми, обертаючи ручку в обох напрямках. На панелі дисплея можна побачити функцію затримки таймера прання машини, вибір температури, додаткові функції і цикл програми, в якому працює машина (попереднє прання / прання, полоскання, віджимання).

Крім того, на електронному дисплеї з'явиться попереджувальна індикація у вигляді комбінації індикаторів, почнуть світитися в разі несправності, збоїв в роботі машини, а також попередження про закінчення програми прання (на дисплеї з'явиться «Finished») відразу після закінчення обраної програми прання. Керамічна нагрівальна деталь з покриттям від бактерій гарантують захист і ліквідує розмноження бактерій в барабані і баку пральної машини.

Клас енергоспоживання А ++. Техніка VESTFROST відповідає найжорсткішим вимогам нашого часу щодо економії електроенергії. Економте з нами - заради кращого життя в майбутньому. Всі прилади відповідають високому класу енергоспоживання А +, А ++, що дозволяє економити до 40% електроенергії.

Захист від перепадів напруги. Якщо напруга в мережі перевищить допустимі параметри, холодильник або морозильна камера вимкнеться від електромережі і відновить роботу в заданому режимі, як тільки напруга в мережі стабілізується. При цьому параметри налаштувань, встановлені на охолодження і заморожування, відновляться.

Антибактеріальний захист. Керамічний нагрівальний елемент з антибактеріальним покриттям забезпечує високий рівень захисту і запобіжить розмноження бактерій в барабані і баку пральної машини завдяки використанню системи передових технологій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані