Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W) - AT218511 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W) - AT218511 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W)
Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W)
Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W)

Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W) - AT218511

Код товару: AT218511
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 240 л, потужність заморожування - 22 кг/добу, 171.4 см, 59.5 см, 60 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 171.4 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 240 л
Ширина 59.5 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 60 см
Колір White
Общий объем 266 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс SN, ST
Мощность замораживания 22 кг/сутки
Время сохранения температуры без электроэнергии 22 часа
Особливості антибактериальное покрытие уплотнителя, лоток для льда, перенавешиваемые двери, сигнал открытых дверей, статическая заморозка, электронное управление
Уровень шума 40 dB
Виробник BEKO
Опис

Придбати Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера BEKO RFSK 266 T21W (RFSK266T21W)
Різноманітно і якісно харчуватися просто, маючи в будинку морозильну камеру BEKO RFSK 266 T21W. Це обладнання призначене для зберігання великого запасу різноманітних продуктів: фруктів і овочів, м'яса, напівфабрикатів, риби і птиці, грибів та ін. Все це поміститься в морозильній камері завдяки 4 містким висувним пластиковими контейнерами. Ви зможете організувати зберігання продуктів так, щоб не змішувалися запахи, а різнорідні продукти лежали окремо. Модель відноситься до економного А + класу за показниками енергоспоживання.

Якісна ізоляція дозволить зберегти задану температуру всередині камери в автономному режимі до 20 годин. Ущільнювач на двері має антибактеріальне покриття, тим самим виключається можливість зростання і поширення бактерій. Відділення швидкого заморожування допоможе зберегти корисні властивості продуктів після розморожування. Адже швидкий процес заморозки зберігає клітинну структуру продуктів і вологу всередині них.

Компанія Beko - турецька компанія, найбільший виробник побутової техніки і лідер з продажу в Європі. Компанія почала свою діяльність в 1950 році і відома в більш ніж в 100 країнах. Кожні дві секунди у світі продаються одна одиниця техніки Beko! Місія компанії Beko полягати в тому, що б впроваджувати нові SMART-технології у виробництво, що робить побутову техніку стильною, функціональної і проносить затишок в кожен будинок, а також турбота про навколишнє середовище. Побутова техніка Beko вже більше 10 років на ринку України. Beko зарекомендував себе як надійний, якісний і доступний бренд. Побутова техніка Beko - розумний вибір!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані