Пральна машина LG F2J6HG0W - AT218522 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина LG F2J6HG0W - AT218522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W
Пральна машина LG F2J6HG0W

Пральна машина LG F2J6HG0W - AT218522

Код товару: AT218522
В наявності
23 999 грн
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - автомат, Кількість обертів - 1000 об/хв, максимальне завантаження - 7 кг, кількість програм - 15, 85 см, 60 см, 45 см, Колір корпусу - білий,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 85 см
Тип автомат
Глибина 45 см
Максимальная загрузка 7
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 15
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления B
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 5.67 кВт/час
Потребление воды 125 л
Программы стирки Eco, быстрая стирка, гигиеничная, гипоаллергенная стирка, деликатная стирка, детские вещи, ежедневная стирка, обработка паром, освежить, отжим, полоскание и отжим, полоскания, пуховое одеяло, смешанные ткани, собственная настройка, спорт, сушка, удаление пятен, хлопок
Функції выбор количества оборотов отжима, выбор температуры, отсрочка стирки, предварительная стирка, самоочистка, Старт/Пауза
Особливості SMART диагностика, Wi-Fi, замок от детей, звуковой сигнал окончания программы, индикация блокировки дверцы, индикация неисправностей
Цвет дверцы Чорний
Виробник LG
Вага 62 кг
Опис

Придбати Пральна машина LG F2J6HG0W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

На відміну від звичайних пральних машин, барабан LG володіє широким набором варіантів обертання, максимально адаптованих до різних типів тканини і ступеня забруднення білизни. Система LG Inverter Direct Drive. Підвищує ефективність двигуна шляхом відмови від ременя і шківа, а також инверторной технології, допомагає знизити споживання електроенергії і забезпечує більшу надійність машини.

Spa Steam®. Нова технологія Spa Steam® спеціально розроблена для трьох циклів «Одяг малюка», «Гіпоалергенність», «Бавовна + Пар» з турботою про ніжну і чутливу шкіру. Функція сушки. Пральна машина LG з функцією сушіння економить простір, не потрібно використовувати спеціальні пристрої для сушки білизни, які займають багато місця.

Функція мобільного діагностики. Функція мобільного діагностики SmartDiagnosis дозволяє скоротити час і заощадити гроші в разі виникнення неполадок. Ви можете передати дані для визначення проблеми в центр технічної підтримки за допомогою телефону.

Система прямого приводу. Мотор кріпиться безпосередньо до барабану, таким чином система прямого приводу не має в своїй конструкції легко зношуються деталей, що забезпечує високу надійність і довговічність роботи мотора.

Автоматична пральна машина - незамінний помічник сучасної господині. В магазинах представлена ??величезна кількість подібних чудо-пристроїв, які акуратно видаляють бруд, ретельно полощуть білизну, а також сушать і навіть гладять речі.

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Незважаючи на те, що деякі агрегати мають високу вартість, популярність їх висока. Це пов'язано з тим, що апарати характеризуються рядом переваг. До них можна віднести: економію часу; дбайливе прання в обраному режимі; наявність великої кількості програм; низьке споживання енергії. Використовуючи сучасне обладнання для побутових потреб, більше не потрібно виділяти цілий день на домашні клопоти і це дуже радує користувачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані