Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0 - AT218570 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0 - AT218570 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0
Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0
Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0

Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0 - AT218570

Код товару: AT218570
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення - від мережі, 0.6 - 25 мм, клькість насадок - 6, додатково - самозагострювані ножі, Колір - червоний, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення От сети
Длина стрижки 0.6 - 25 мм
Количество насадок 6
Додатково самозатачивающиеся ножи
Колір красный, Чорний
Штрихкод 3121040050002
Виробник ROWENTA
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Опис

Необхідний атрибут 

Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0 стане в нагоді всім, хто стежить за собою і береже час і кошти. Особливо модель зацікавить всіх, у кого підростають синочка і чоловікам, які прагнуть мати чудовий вигляд. Навіщо витрачати години на походи в перукарню і простої в очікуванні своєї черги, якщо можна попросити дружину і всього за кілька хвилин за допомогою зручного пристрою вкоротити волосся на голові або повністю збрити шевелюру, підрівняти бакенбарди, надати потрібну форму вусів або бороди. 

Повна комплектація 

Машинка для стрижки Rowenta TN1350F0 поставляється разом з набором всіх необхідних змінних насадок і додаткових коштів. Шість зручних знімних наконечника з величиною підстригання від 0,6 до 25 мм дозволять самостійно вибирати бажану довжину волосся на голові та обличчі. Підстригаючи бороду рекомендується діапазон 0,6-5, а займаючись повноцінної стрижкою, скористайтеся розмірністю 3-6-13-18-25. Вхідна в комплект щіточка згодиться для очищення від волосинок - засмічені зубчиків приладу. А машинне масло необхідно для своєчасної обробки рухомих частин пристрою. Крім того всі складові зручно скласти в спеціальний стильний футляр. Так можна бути впевненим, що нічого не загубиться і збираючись у відрядження практичний пристрій можна взяти з собою в дорогу. 

Комфортна експлуатація 

Зручна машинка вібраційного типу забезпечена професійним двигуном АС з потужністю 10 Вт. Модель призначена для домашнього користування і видає завидну швидкість роботи 3000 об / хв. Компактний корпус анатомічної форми з невеликою масою зручно тримати однією рукою досить тривалий час. Робочі елементи (леза) виконані з міцної і надійної нержавіючої сталі, що забезпечить комфортну і довговічну експлуатацію апарату.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані