Відеореєстратор Globex GU-310 - AT021926 - купити Відеореєстратори в Києві й Україні, доступні ціни на Відеореєстратор Globex GU-310 - AT021926 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеореєстратор Globex GU-310

Відеореєстратор Globex GU-310 - AT021926

Код товару: AT021926
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Автомобільний, Роздільна здатність камери 2 Mpx, Кут огляду камери 170°, Зовнішній екран 2.7", Підтримка карт пам'яті micro SDHC, до 32 GB, Запис звуку да,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Автомобильный
Разрешение камеры 2 Mpx
Угол зрения камеры 170°
Підтримка карт пам'яті micro SDHC, до 32 GB
Запись звука ECC
Видеовыход HDMI выход
Джерело живлення прикуриватель + акумулятор
Колір Чорний
Розмір 91 x 50 x 32 мм
Виробник Globex
Опис

Придбати Відеореєстратор Globex GU-310 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відеореєстратор Globex GU-310 - це ультрасучасна преміум-новинка ТМ 'Globex'.

КУТ ОГЛЯДУ 170° ПО ГОРИЗОНТАЛІ
Камера, встановлена в мініатюрний корпус, має лінзу, що дозволяє захоплювати область зйомки в 170 градусів - кількість корисного сюжету, поміщається в кадр, більше, ніж на 20%. Збільшення на 20% -це гарантована зйомка автомобіля, що рухається по перпендикулярній до вас дорозі на заборонний сигнал світлофора зі швидкістю 60 км/год на 50-60 метрів раніше, ніж це зроблять інші відеореєстратори.

МАТРИЦЯ CMOS OV4689 4 МП
Максимальна якість запису Globex GU-310 — 2304 х 1296 точок (SuperFullHD), 30 кадрів в секунду. Формат відео MOV. Кодек стиснення Н.264.

G-СЕНСОР
Функція G-сенсор точно визначає момент зіткнення, після чого зберігає і захищає відео файл в спеціальній папці пристрою.

ДИСПЛЕЙ 2.7 ДЮЙМА
Відеореєстратор володіє відмінним екраном для перегляду записів диогональю 3', цього більш ніж достатньо для швидкого перегляду відзнятого відео.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані