Мобільний телефон Astro B200 RX Black White - AT022105 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Astro B200 RX Black White - AT022105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон Astro B200 RX Black White

Мобільний телефон Astro B200 RX Black White - AT022105

Код товару: AT022105
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ екрану 2.0", Ємність акумулятора 1300 mAh, Роздільна здатність екрану 240x320, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM, Основна камера 0.3 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Astro
Диагональ экрана 2
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Основная камера 0.3 Mpx
Операційна система без операційної системи
Колір White, Black
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Стандарты связи (GSM) 1800, 900
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 16 Gb
Мультимедиа музыкальный плеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, калькулятор, календарь, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості пиловологозахист корпусу, IP67, фонарик, SOS клавиша
Вага 122 грамм
Разрешение экрана 240x320
Емкость аккумулятора 1300 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Astro B200 RX Black White Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Astro B200 RX Black White - пиловологозахищений мобільний телефон з двома SIM-картами і кнопкою SOS. Надійний захист від пилу і вологи відповідає промисловому стандарту IP67. Це означає приблизно наступне: ви або ваш родич може впустити апарат в бруд, підняти його і промити під струменем води з-під крана. Крім цього, ця модель включає в стандартну поставку- спеціальний зарядний стакан, в який дуже просто помістити апарат будинку. У підсумку він в роботі не складніше звичайного радіотелефону. Завдяки склянці він завжди на виду і не загубиться в домашньому безладі, плюс буде постійно заряджатися.

Мобільний телефон Astro B200 RX Black White дуже простий у використанні, має великі кнопки, в які не треба цілитися. Чітке маркування клавіш кидається в очі, кнопки натискаються з характерним клацанням, двозначного натискання не може бути в принципі. Контрастний екран з великим шрифтом дозволяє без праці зчитувати з нього інформацію. Тривіальне меню забезпечує простоту використання і легкість в спілкуванні з рідними.

Хоча перед вами простий кнопковий телефон, проте, він забезпечений декількома додатковими розважальними функціями. У тому числі - вбудованим аудіоплеєром і підтримкою карт пам'яті microSD для зберігання музичної колекції. Також має вбудоване FM-радіо, яке працює без підключення гарнітури за рахунок внутрішньої антени. Також варто відзначити наявність ліхтарика зі зручним включенням в одне натискання - буде дуже до речі і вдома, і на неосвітленій вулиці.

На тильній стороні мобільного телефону Astro B200 RX Black White розташована велика кнопка SOS. Вона дозволяє відправити заданий в настройках SMS-повідомлення, а потім телефонувати на запрограмовані номери. Причому якщо телефон був вимкнений, то після натискання SOS він відразу включиться. У пам'яті може бути записано кілька екстрених номерів, причому телефон буде перебирати їх по черзі. Спочатку буде відправлено повідомлення на перший номер, і на нього ж здійснений дзвінок. Якщо номер не відповідає або зайнятий, буде проведена аналогічна операція з другим.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані