Мобільний телефон Nomi i184 Black-Yellow - AT022128 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Nomi i184 Black-Yellow - AT022128 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон Nomi i184 Black-Yellow

Мобільний телефон Nomi i184 Black-Yellow - AT022128

Код товару: AT022128
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 1.8", Оперативна пам'ять 32 Mb, Ємність акумулятора 600 mAh, Вбудована пам'ять 32 Mb, Роздільна здатність екрану 176х220, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Диагональ экрана 1.8
Оперативная память 32 МБ
Вбудована пам'ять 32 МБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Беспроводные подключения Bluetooth
Операційна система без операційної системи
Колір черный, желтый
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Стандарты связи (GSM) 1800, 850
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Мультимедиа музыкальный плеер, игры, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, калькулятор, календарь, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості ліхтарик
Разрешение экрана 176х220
Емкость аккумулятора 600 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Nomi i184 Black-Yellow Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Nomi i184.

Мобільний телефон Nomi i184 - простота і надійність, це сильний козир кнопкових моноблоків. Даний зразок сподобається своїм цікавим зовнішнім виглядом. Пристрій має великі клавіші розташовані на окремих острівцях, що все таки зручніше аніж литі. Nomi i184 забезпечили ліхтариком, іншими практичними системними складовими такими як: калькулятор, секундомір, будильник, таймер. Добротна "дзвонилка" з хорошою ціною.

Nomi i184 оснащений 1.8" дисплеєм з роздільною здатністю 176 x 220 пікселів, він зберігає читабельність навіть при яскравому освітленні.
Телефон підійде тим користувачам, хто цінує простоту, і не потребує дорогого апарата з величезною кількістю функцій, які

не використовуються
Мобільний телефон Nomi i184 виконаний в класичному форм-факторі. Телефон підтримує 2 SIM-карти, ви можете користуватися послугами різних операторів зв'язку, що дозволить вам економити.


Основні переваги Nomi i184:

Простий та надійний.
Незважаючи на тотальну популярність смартфонів і прагнення виробників наділяти свої телефони новими функціями, багатьом з нас потрібні прості «дзвонилки». Хтось використовує телефон тільки для дзвінків, комусь потрібен апарат, який можна використовувати в якості резервного (наприклад, коли батарея вашого смартфона не доживе до кінця дня). А комусь банально незручно використовувати сенсорний екран. Саме для таких завдань ідеально підходить Nomi i184 – кнопковий телефон з відмінними характеристиками.

Зручний для дзвінків.
Той факт, що кнопкові телефони все ще в строю, легко пояснюється. Використовувати кнопки для набору номера в переважній більшості випадків зручніше, ніж робити це за допомогою тачскріна. Ви можете навіть не дивлячись набирати номер абонента і навіть писати СМС повідомлення. Саме тому виробник оснастив Nomi i184 великими і тактильно приємними кнопками. Вони легко натискаються, при цьому випадкові натискання виключені, завдяки чіткому ходу.

І ліхтарик разом!
Крім основних телефонних функцій, телефон Nomi i184 має дуже приємний бонус. Він обладнаний досить яскравим світлодіодним ліхтариком. А його включення винесено на центральну кнопку навігаційного блоку, так що навіть у повній темряві намацати її не складе зусиль. А щоб не залишитися без зв'язку, батарея телефону має цілком пристойну для апарату такого класу ємність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані