Проектор ViewSonic LS625X (VS17442) - AT221919 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор ViewSonic LS625X (VS17442) - AT221919 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор ViewSonic LS625X (VS17442)

Проектор ViewSonic LS625X (VS17442) - AT221919

Код товару: AT221919
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - професійний, типи проекції - фронтальна, зворотня, технологія - DLP, матриця - XGA, роздільна здатність матриці - 1024 x 768, яскравість - 3200 (ANSI lm), контрастність - 100 000: 1, підтримка форматів - 16:9, підтримка 3D - так, порти і роз'єми - 1 x HDMI, 1 x VGA (D-Sub), 1 x USB, 1 x LAN, колір - White

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Viewsonic
Роздільна здатність матриці XGA (1024 x 768)
Тип профессиональный
Технологія DLP
Яркость 3200 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 1 x VGA (D-Sub), 1 x USB
Поддержка форматов 16:9
Контрастность 100 000:1
Колір Білий
Типы проекции фронтальная, обратная
Матрица XGA
Количество отображаемых цветов 3
Коррекция трапецеидальных искажений H=±40°, V=±40°
Строк служби 20 000 годин
Общая мощность звука 10 Вт
Ширина 383 мм
Висота 147 мм
Глибина 291 мм
Вага 6.2 кг
Уровень шума 34 дБ
Опис

Професійний інсталяційний проектор від компанії ViewSonic. Призначений для проектування фото та відео на великих майданчиках. Розроблений з використанням технології DLP, яка дозволить проектувати кристально-чисті, надшвидкі та плавні зображення без тремтіння. Проектор, за рахунок високої контрастності, забезпечить глибокий та насичений чорний колір. Такі характеристики дозволяють використовувати даний пристрій не тільки інсталяторами, але і організаторами різноманітних свят, на яких передбачена наявність проектора.

Завдяки технології SuperColor, доступний розширений діапазон кольорів. Вони будуть насиченими та реалістичними як при денному світлі, так і в темний час доби. Додаткові функції проектора (наприклад, портретний режим і 360-градусна проекція) дозволяють створювати оригінальні і креативні рішення для сцени і реклами.

Лампа, встановлена в проекторі, може працювати до 20 тисяч годин в режимі SuperEco. SuperEco – режим, завдяки якому зменшується рівень енергоспоживання проектора, що продовжує термін його експлуатації. Якісний та достатньо гучний звук забезпечується за допомогою вбудованого динаміка. Тому це не тільки практичний, але і вигідний варіант, так як він дозволить зекономити на купівлі акустичної системи чи колонок.

Із інтерфейсів наявні HDMI, VGA та USB. Завдяки першим двом можна підключати цифрові та аналогові джерела, а завдяки останньому - переглядати відео- та фото-контент із зовнішніх накопичувачів або гаджетів.

Управляти проектором можна за допомогою бездротового пульта ДК та клавіш на верхній частині корпусу. Дизайн виробу лаконічний та класичний, виконаний у білому кольорі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані