Монітор Philips 273V7QJAB/01 - AT221937 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Philips 273V7QJAB/01 - AT221937 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Philips 273V7QJAB/01
Монітор Philips 273V7QJAB/01

Монітор Philips 273V7QJAB/01 - AT221937

Код товару: AT221937
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип монітора Широкоформатний, Для дому та офісу. Діагональ дисплея 27". Тип матриці IPS. Максимальна роздільна здатність екрану 1920 х 1080. Співвідношення сторін 16:9. Підсвічування WLED. Покриття матове. Час відгуку матриці 5мс (GtG). Яскравість 250 кд/м2. Контрастність статична 1000:1. Контрастність динамічна 10 000 000:1

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Покриття матове
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 х 3.5мм Mini-Jack, 1 х DisplayPort, 1 х VGA, 1 х HDMI
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора широкоформатный, Для дома и офиса
VESA 100x100
Время отклика матрицы 5мс (GtG)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 10 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.311
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 15.4 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 612 x 453 x 227 мм
Размеры без подставки 612 x 367 x 45 мм
Вес с упаковкой 6.1 кг
Вес без упаковки 4.5 кг
Регулировка положения Регулировка наклона
Опис

У IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом. У порівнянні зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але також для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольори та яскравості.

Дисплей 16:9 Full HD для чіткого та детального зображення
Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, але не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений покращеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація у поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю тареалістичною передачею кольорів — природне зображення ніби оживає на очах.

Монолітна скляна панель та тонка рамка для безмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips має тонку рамку. Вона практично непомітна та максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими програмами, як ігри, професійні додатки для графічного дизайну та інші — створюється враження, ніби ви дивитеся на великий екран.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівеньконтрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage – це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати вміст, що відображається на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до програми, що використовується. Залежно від вибраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченістькольору та різкість зображень та відео, забезпечуючи виняткову якість зображення.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані