Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1) - AT222597 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1) - AT222597 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1)
Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1)
Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1)
Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1)
Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1)

Блок живлення ThermalTake 650W Toughpower GF1 (PS-TPD-0650FNFAGE-1) - AT222597

Код товару: AT222597
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип БП для комп'ютерів. Потужність 650 Вт. Модульне підключення кабелів Full. Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Gold. Модуль PFC активний. Підключення материнської плати 20 + 4 pin. Підключення процесора 4 + 4 pin. Підключення відеокарти 4x6 + 2 pin. Кількість роз'ємів додаткового живлення для відеокаме 4. Кількість роз'ємів SATA 9

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Потужність 650 Вт
Сертификация 80 PLUS 80 PLUS Gold
Кол-во разъемов дополнительного питания для видеок 4
Модульное подключение кабелей Full
Диаметр вентиляторов 1x140 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC активный
Подключение материнской платы 20+4 pin
Подключение видеокарты 4x6+2 pin
Количество разъемов FDD 1
Тип охлаждения вентилятор
Захист від OCP (защита от перегрузки по току на каждом канале), OPP (защита от перегрузки по суммарной мощности), OTP (защита от перегрева), SCP (защита от короткого замыкания), OVP (защита от превышения напряжения)
Размеры, мм 160 x 150 x 86 мм
Подключение процессора 4+4 pin
OutputСurrent +3,3V 22A
OutputCurrent +12V1 54.2A
OutputСurrent -12V 0.3А
OutputСurrent +5V 22A
OutputСurrent +5Vsb
Опис

Thermaltake Toughpower GF1  — надійне джерело живлення для компонентів персонального комп'ютера з форм-факторм ATX. Виріб забезпечить гарну ефективність роботи зі споживанням мінімальної кількості електроенергії. Ця модель потужністю 650 Вт прекрасно підійде для ігрових систем.

Ефективне охолодження системи забезпечить 140-міліметровий вентилятор із гідравлічним підшипником, японськими конденсаторами та іншими компонентами преміум-класу — це створить стабільну потужність за температури довкілля до 50 °C, гарантуючи практично безшумну й надійну роботу. Завдяки активному модулю корекції напруги вихідне живлення практично позбавлене мережевих перешкод. Це сприятливо позначається на роботі системи. Низькопрофільний плоский чорний кабель полегшує прокладання кабелів, зменшує безлад і збільшує потік повітря всередині корпусу. Блок живлення обладнаний необхідними портами для приєднання накопичувачів, жорстких дисків і 4 відеокарт.

100% високоякісні Японські конденсатори
Японські конденсатори для найвищої продуктивності та стабільності.

Вбудовані системи захисту
Вбудовані системи захисту від: перевантаження по струму, по перенапруженню, по низькій напрузі, перевантаження, перегрівання та короткого замикання. Все це для того, щоб компоненти вашої системи залишилися непошкодженими.

Потужна лінія +12 В
Toughpower GF1 Gold має одну потужну лінію +12 В. Це дає змогу зняти безліч обмежень, пов'язаних із живленням CPU і відеокарт.

Низький рівень пульсації
Рівень пульсації на лініях +12 В, +5 В і +3.3 В не перевищує 30 мВ. Це забезпечує безпроблемну та довгу роботу всіх критично важливих компонентів, як-от відеокарти класу high-end.

Точна та стабільна напруга
Toughpower Grand GF1 Gold має максимально допустиме відхилення за напругами на виходах ± 2%. Це набагато перевершує вимогу Intel, яка становить ± 5% для +5 В, +3.3 В ліній і ± 10% для 12 В лінії.

Плоскі кабелі та модульне під'єднання
Серія Toughpower GF1 Gold комплектується плоскими кабелями живлення. Це позитивно позначається на ефективності охолодження ПК і зручності під час складання.

Використовується повністю модульна структура під'єднання кабелів. Можна під'єднати тільки ті кабелі, які вам потрібні, мінімізуючи водночас їхню кількість, що позитивно позначається на якості продувності всередині корпусу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані