Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL) - AT222749 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL) - AT222749 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL)
Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL)
Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL)

Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL) - AT222749

Код товару: AT222749
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Система зчитування - фото, інтерфейси підключення - Bluetooth, USB, тип підключення - бездротовий, наявність підставки - без підставки

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Netum
Тип 2D сканер беспроводной
Швидкість сканування 200 скан/сек
Система зчитування фото
Тип підключення безпровідний
Інтерфейси підключення USB, Bluetooth
Наявність підставки без підставки
Типи зчитуємих штрих-кодів MSI, EAN-13, EAN-8, NW7, Code 39 Trioptic, Plessey, Interleave 2 of 5, Postal codes, UCC/EAN-128, UPC-E, UPC-A, MSI/Plessey & UK/Plessey, Code 93, Code 32, QR код, Data Matrix, GS1 DataBar, Code 128, PDF417, Matrix 2 of 5, Code 39, Industrial 2 of 5
Декодуємі штрих-коди 1D, 2D
Дальність сканування до 800 мм
Индикаторы чтения световой индикатор, звуковой сигнал
Дальность действия 10 м
Разрешающая способность 5 mil
Угол сканирования 60°
Температура хранения – 25°С до + 40°С
Комплектація сканер, USB-кабель, Руководство пользователя
Колір Чорний
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Опис

Сканер штрих-коду Netum NT-1228BL 2D (NT-1228BL) — бездротовий Bluetooth сканер 2D штрих-коду з гарною ергономікою та відмінною продуктивністю.

Новий 2D Bluetooth-сканер Netum NT-1228BL може вільно працювати з будь-яким мобільним або стаціонарним пристроєм (Android, iOS або Windows або Mac). Зчитує 1D та 2D коди з будь-яких носіїв, у тому числі з екранів моніторів та телефонів. Сканер має вбудовану пам'ять до 2000 штрих-кодів, тому може працювати автономно в режимі інвентаризації.

Сканер штрих-кодів - пристрій, який можна помітити практично в будь-якому магазині, супермаркеті та гіпермаркеті, використовується для інвентаризації. Також таке обладнання зчитує основні дані про товар шляхом наведення лазерної частини апарату на штрих-код. Відомості про продукт за лічені секунди з'являються на екрані, інформуючикасира та покупця про назву, вартість, вагу та марку.

Тим самим наявність такої речі у касирів допомагає їм заощадити сили та час на ручному введенні коду. Цей предмет дуже зручний для зчитування кодів у великогабаритних товарів, які складно провести через вбудований у касі сканер.

Існують різні типи касового устаткування. Кожен із них використовується для різного масштабу, різних видів коду та просто різного типу для зручності у певних ситуаціях. Фахівці виділяють:

  • Вбудовані. Основною сферою використання є супермаркети чи магазини з наявністю самообслуговування. Також підходять для магазинів із великим оборотом товару.
  • Настільні. На відміну від ручних, у моделях настільного типу, вбудовано не один лазерний промінь, а близько двадцяти. Це дозволяє швидкосканувати певний продукт, не витрачаючи час те що, щоб крутити предмет у пошуках коду.
  • Портативні сканери штрих-кодів є різновидом ручних пристроїв. Перевагою є невелика вага та компактність розмірів.
  • Радіосканери. Такі моделі дозволять користувачеві обробляти інформацію упаковки СС навіть на дальній відстані.
  • Ручні. Широка група касових товарів. Найпопулярніші та одні з найпрактичніших. Характеризуються мобільністю та комфортом у використанні. Вони також універсальні і можуть використовуватися не тільки в торговій сфері, а й у будь-якій побутовій галузі застосування, де є потрібна в такому апараті.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані