Шліфувальна машина Makita GD0810C - AT223724 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина Makita GD0810C - AT223724 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Шліфувальна машина Makita GD0810C

Шліфувальна машина Makita GD0810C - AT223724

Код товару: AT223724
В наявності
11 335 грн
Короткий опис:
Тип - полірувальні, споживана потужність - 750 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 7000 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 1.7 кг

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип полировальные
Призначення Профессиональная
Потребляемая мощность 750 Вт
Максимальное число оборотов в минуту 7000 об/мин
Максимальный диаметр шлифкруга 50 мм
Напруга 220 В
Значение вибрации ah 2.5 м/с²
Вага 1.7 кг
Особливості плавный пуск, управляющая электроника
Диаметр цанги 6 мм
Виробник Makita
Опис

Справжні професіонали своєї справи ніколи не економлять на своїх інструментах і вважають за краще вибирати тільки якісні і надійні моделі. Особливо фахівці по роботі з деревом повинні поставитися до цього максимально відповідально адже їх робота ще і травмоопасна і може принести шкоду їх здоров'ю. При виборі якісного інструменту потрібно враховувати як його переваги, так і недоліки. Хорошим варіантом покупки для людей, які працюють з обробкою матеріалів, підійде шліфувальна машинка Makita GD0810C, вона відмінно справляється з обробкою внутрішніх поверхонь і видалення фарби завдяки спеціальним шліфувальним листовим щіток.

Шліфувальна машина має великий і максимальний в своєму вигляді розмір патрона. Машинка оснащена спеціальною системою пуску з муфтою, це запобігає виникненню ривка при запуску і роботі інструменту, що з часом призводить до швидкої його поломки. Ущільнення в вигляді лабіринтом надійно захищає мотор і підшипники від забруднення, цим самим продовжуючи термін використання приладу. Кількість оборотів машинки можна встановлювати за допомогою регулятора на панелі управління.

Шліфувальна машина - це електроінструмент для різання, шліфування, полірування або іншої роботи. В наш час розроблено велику кількість машин для шліфування, вони діляться на різні види і характеризуються за: конструкцією, призначенням, за властивостями дії і ще багатьма критеріями. Вибираючи шліфувальну машину слід враховувати її призначення, звернути увагу на потужність і специфічні властивості. Багато виробників оснащують їх додатковими функціями, які допомагають зробити більш якісний результат, полегшують роботу з інструментами роблять її безпечніше.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані