Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O) - AT225792 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O) - AT225792 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить мать в нашем магазине, а также аксессуары мобильных с доставкой по Чернигову.
  • Выгодные цены на акб бесперебойников, предлагаем вам сделать выбор планшет новый и заказать с доставкой в Львове.
  • Предлагаем ознакомиться с джойстик pc, либо накопитель, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар камера морозильная, купить с доставкой в Житомир, рекомендуем вам барометр, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить телевизор дешево, обратите внимание на шкаф, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O)
Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O)
Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O)

Варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O) - AT225792

Код товару: AT225792
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні - газова, метал, кількість конфорок - 4, Передня права 1 кВт, Задня ліва 1.7 кВт, Задня права 1.7 кВт, Передня ліва 3.3 кВт, управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - емальована сталь, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 см, нержавіюча сталь

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип поверхности газовая
Количество конфорок 4
Колір нержавіюча сталь
Управление механічна
Материал поверхности Металл
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 1.7 кВт, Задня права 1.7 кВт, Передняя левая 3.3 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 см
Розміри 58 х 51 х 4.5 см
Функции и возможности конфорка ВОК
Материал решеток эмалированная сталь
Опис

Техніка BOSCH заслужено користується довірою українських споживачів. У сегменті побутової техніки компанія пропонує широкий спектр пристроїв - холодильники, пральні машини, плити, пилососи, що вбудовується і дрібну побутову техніку, електроінструмент і багато іншого. Стратегією компанії є довговічність роботи і безвідмовність продукції в поєднанні з комфортом і екологічністю.

Щоб приготування кулінарних шедеврів і навіть найпростіших страв приносило вам радість, важливо правильно вибрати варочну поверхню. Компанія BOSCH пропонує вам відмінний варіант, за допомогою якого ви підкреслите індивідуальний стиль вашої кухні, її неповторність і зможете приготувати масу смачних страв.

Газова варильна поверхня BOSCH PBH 6C5 B60O (PBH6C5B60O) відмінно доповнить інтер'єр Вашої кухні. Поверхня виконана з нержавіючої сталі. Також поверхня оснащена високоякісними емальованими підставками для посуду. Ці міцні, надійні і стійкі опори для вашого посуду прослужать вам роки і ніколи вас не підведуть.

Варильна поверхня має 4 конфорки різної потужності з автоматичним електророзпалом і системою газ-контролю. Різний розмір конфорок забезпечить різну потужність подачі газу і дає можливість швидко нагріти воду, так і довгий час тушкувати страву на повільному вогні.

З допомогою електропідпалу та системи "Газ-контроль" Ви отримаєте надійний і ідеальний спосіб почати приготування їжі. Опція електропідпалу дозволяє запалити полум'я конфорки одним поворотом ручки. А система "Газ-контроль" дозволяє не турбуватися про витік газу - датчик автоматично відключає подачу газу. Форсунки для зрідженого газу в комплекті (28-30 / 37 мбар).

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані