Материнська плата ASUS H110M-A/M.2 - AT022640 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS H110M-A/M.2 - AT022640 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Материнська плата ASUS H110M-A/M.2

Материнська плата ASUS H110M-A/M.2 - AT022640

Код товару: AT022640
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel H110, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, 2 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, Форм-фактор Micro-ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 2 x PCIe 2.0 x1, 1 x PCIe 3.0/2.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL
Модель чіпсета Intel H110
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 2 x PS/2, 2 x USB 3.0, 3 x Audio, 4 x USB 2.0
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCIe 3.0/2.0 x16, 2 x PCIe 2.0 x1
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2 Socket 3, 4 x Sata 6.0 Gb/s
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 6-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I219V
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый EATX
Питание 12В 4 пиновый ATX 12В
Прочие коннекторы 1 x COM port connec, 1 x Front panel audio connector, 1 x S/PDIF out header, 1 х Clear CMOS джампер
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS H110M-A/M.2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнська плата ASUS H110M-A/M. 2

LANGuard
Роз'єм провідної мережі на даній материнській платі оснащується спеціальним захистом від статичної електрики і перепадів напруги.

Захист від стрибків напруги
В системі живлення даної материнської плати використовуються стабілізатори, які забезпечують захист від перепадів напруги, які можуть виникнути при використанні блоків живлення не найвищої якості.

Захист від перевантаження по струму
Для запобігання перевантаження по струму і коротких замикань на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Вони захищають всі компоненти пристрою, починаючи з периферійних роз'ємів і закінчуючи слотами пам'яті.

Задня панель з нержавіючої сталі
Задня панель материнських плат ASUS виготовляється з нержавіючої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який володіє антикорозійними властивостями. Завдяки цьому вона може похвалитися довгим терміном служби.

ESD Guards
Небезпеку статичної електрики часто нехтують, а цей фактор може завдати серйозної шкоди системі. Для захисту від електростатичного розряду ASUS використовує спеціальну захисну схему, здатну витримувати розряд до 10 кВ через повітря і до 6 кВ при контакті.

Інтерфейс UEFI BIOS
На відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS володіє графічним інтерфейсом з підтримкою миші. Він має режими для новачків і ентузіастів.

Порт M. 2
Використовуючи чотири лінії PCI Express 2.0, інтерфейс M. 2 забезпечує швидкість передачі даних до 20 Гбіт/с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів

Порти USB 3.0 на передній панелі
З даною моделлю користувач отримує відразу два порти USB 3.0 на передній панелі системного блоку. Кожен з них забезпечить велику пропускну спроможність в порівнянні з USB 2.0!

Безпечна установка
Для мінімізації ризику пошкоджень або коротких замикань в процесі встановлення материнської плати в комп'ютерний корпус навколо її кріпильних отворів створені безпечні зони», в яких немає ніяких компонентів.

Технологія Fan Xpert
Утиліта ASUS Fan Xpert дозволяє регулювати швидкість обертання 3 - і 4-контактних процесорних і корпусних вентиляторів в залежності від рівня завантаження і температури компонентів комп'ютера. Користуючись гнучкими налаштуваннями, можна легко забезпечити ефективне охолодження при мінімальному рівні шуму.

AI Suite 3
Всі ексклюзивні функції і технології ASUS тепер доступні допомогою єдиного програмного інтерфейсу ASUS AI Suite 3. З його допомогою можна здійснювати розгін комп'ютера, керувати параметрами енергоспоживання і вентиляторів, змінювати напруги і стежити за станом системи. Єдиний інтерфейс позбавляє вас від необхідності перемикатися між дюжиною різних утиліт.

Чіпсет Intel® H110 Express
Intel® H110 Express – це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel серій Core i5, Core i3, Core i3, Pentium, Celeron шостого покоління, встановлюваними в роз'єм LGA1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю. H110 пропонує чотири порти USB 3.0, а також дозволяє використовувати графічне ядро, вбудоване в сучасні процесори Intel.

Для процесорів Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron шостого покоління (роз'єм LGA1151)
Дана материнська плата сумісна з процесорами Intel серій Core i5, Core i3, Core i3, Pentium, Celeron шостого покоління для роз'єму LGA1151, які включають в себе інтегроване графічне ядро та контролери пам'яті і шини PCI Express з підтримкою двоканальної пам'яті DDR3 (2 DIMM) і 16 ліній PCI Express 3.0/2.0.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані