Акумуляторна батарея EXTRADIGITAL Lenovo BL208 (2250 mAh) (BML6361) - AT022730 - купити Акумулятори внутрішні в Києві й Україні, доступні ціни на Акумуляторна батарея EXTRADIGITAL Lenovo BL208 (2250 mAh) (BML6361) - AT022730 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Акумуляторна батарея EXTRADIGITAL Lenovo BL208 (2250 mAh) (BML6361)

Акумуляторна батарея EXTRADIGITAL Lenovo BL208 (2250 mAh) (BML6361) - AT022730

Код товару: AT022730
В наявності
162 грн
Короткий опис:
Сумісність Lenovo, Ємність 2250mAh, Призначення для телефону, Тип акумулятора Li-Ion, Вид стандартний, Модель Lenovo S920,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EXTRADIGITAL
Сумісність Lenovo
Ємність 2250mAh
Призначення для телефона
Тип аккумулятора Li-Ion
Вид стандартный
Модель Lenovo S920
Напруга 3,7V
Партномер BL208
Розмір 75.8 х 65.8 х 4.7 мм
Вага 15 г
Колір Чорний
Примітка High-copy (реплика)
Опис

Придбати Акумуляторна батарея EXTRADIGITAL Lenovo BL208 (2250 mAh) (BML6361) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акумуляторна батарея

EXTRADIGITAL BL208 (2250 mAh) (BML6361)

- це якісний акумулятор, який відрізняється швидким процесом зарядки, розрахований на тривалу роботу, не володіє ефектом пам'яті і легко відновлює працездатність після глибокого розряду. Дана батарея також має контролер заряду, розряду і короткого замикання, що гарантує тривалу і безпечну роботу Вашого акумулятора.

Акумуляторна батарея стане в нагоді в якості додаткової батареї у відрядженнях і заміських поїздках, коли немає можливості зарядити телефон від розетки. Купивши цю акумуляторну батарею, Ви отримаєте відмінне рішення, яке забезпечить надійну і стабільну роботу Ваших пристроїв. Залишайтеся завжди на зв'язку з цією акумуляторною батареєю.

ExtraDigital - компанія з великим досвідом і великими зарубіжними зв'язками. Її основний напрям – продаж цифрової електроніки в широкому асортименті. Це акумуляторні батареї, які можна використовувати в побуті і в автомобілі, джерела живлення та інші технічні винаходи для зручності сучасної людини.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані