Монітор PHILIPS 206V6QSB6/62 - AT022771 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор PHILIPS 206V6QSB6/62 - AT022771 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор PHILIPS 206V6QSB6/62

Монітор PHILIPS 206V6QSB6/62 - AT022771

Код товару: AT022771
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрану 1440 х 900, Діагональ дисплея 19.5", Інтерфейси та підключення VGA, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:10, Особливості Регулювання нахилу, Замок Кенсінгтона,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Діагональ дисплея 19.5
Максимальна роздільна здатність екрана 1440 х 900
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:10
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона, Замок Кенсингтона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 14мс(G&G)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 10 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.291
Потребляемая мощность в рабочем режиме 11.5 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 452 x 371 x 200 мм
Размеры без подставки 452 x 304 x 40 мм
Вес с упаковкой 3.73 кг
Вес без упаковки 2.28 кг
Опис

Придбати Монітор PHILIPS 206V6QSB6/62 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Philips V-line 206V6QSB6/62 – РК-монітор із функцією SmartControl Lite. Відмінна якість світлодіодного зображення та яскрава передача кольору.

Дисплей AH-IPS забезпечує чудову якість зображення та широкий кут огляду.
На дисплеях AH-IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. У порівнянні зі стандартними TN-панелями, дисплеї AH-IPS забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але також і для роботи у професійних програмах, де потрібно точна передача кольору таяскравості.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Просте налаштування характеристик дисплея за допомогою SmartControl Lite
SmartControl Lite — програмне забезпечення нового покоління для керування монітором із підтримкою 3D зображення. Графічний інтерфейс дозволяє користувачевівиконувати тонке налаштування різних параметрів монітора, таких як "Колір", "Яскравість", "Калібрування екрана", "Multi-media", "Керування ідентифікатором" і т. д. за допомогою миші.

Екологічно безпечний дисплей без вмісту ртуті
Монітори Philips зі світлодіодним підсвічуванням не містять ртуті - одного з найтоксичніших матеріалів, що негативно впливає на людей і тварин. Цей факт знижує негативний вплив монітора на довкілля від моменту його виробництва до утилізації.

Насолоджуйтесь яскравим зображенням на дисплеї Philips із функцією SmartControl Lite. Вибір очевидний!

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані