Варильна поверхня Gorenje IS645BG - AT228023 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варильна поверхня Gorenje IS645BG - AT228023 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варильна поверхня Gorenje IS645BG
Варильна поверхня Gorenje IS645BG
Варильна поверхня Gorenje IS645BG
Варильна поверхня Gorenje IS645BG

Варильна поверхня Gorenje IS645BG - AT228023

Код товару: AT228023
В наявності
25 199 грн
Короткий опис:
Тип поверхні - електрична, індукційні, кількість конфорок - 4, Задня права 3 кВт, Передня ліва 3 кВт, Передня права 1.4 кВт, Передня ліва 2.1 кВт, Задня права 2.3 кВт, Задня ліва 2.1 кВт, Задня ліва 3 кВт, Передня права 1.85 кВт, управління - сенсорне, чорний

 

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип поверхности электрическая
Тип нагревательных элементов (конфорки) индукционные
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Диаметр и мощность конфорок Задняя левая 2.1 кВт, Передняя правая 1.85 кВт, Задняя левая 3 кВт, Задняя правая 2.3 кВт, Передняя левая 2.1 кВт, Передняя права 1.4 кВт, Передняя левая 3 кВт, Задняя правая 3 кВт
Розміри 60 x 53 x 5.4 cм
Штрихкод 3838782152955
Функції блокировка от случайного нажатия, таймер, индикатор остаточного тепла
Опис

Компактна і комфортна варильна поверхня Gorenje IS645BG

Тепер готувати буде приємно і комфортно з новою варильною поверхнею Gorenje IS645BG.Її просте механічне управління, не вимагає особливих умінь або знань.Поверхня відрізняється своєю простотою і практичністю.Її не великі розміри 60х52, 5х5, 4 заощадять вам місце і дозволять розмістити апарат в будь-якому куточку вашого будинку.Продуманий дизайн не тільки добре впишеться в кухонний інтер'єр, але і забезпечить максимальний комфорт під час використання апарату.

Характеристика робочої поверхні

Вся робоча поверхня складається з склокерамічного матеріалу.Він досить міцний, щоб витримати великі ваги і добре проводить тепло.Поверхня легко очищається і не вимагає особливого догляду.На поверхні розташовані 4 електричні конфорки розміром 2х165; 185; 205, які передають свою енергію через електромагнітне випромінювання.Воно абсолютно безпечне для людини і дозволяє економити електрику.Конфорки швидко досягають потрібної температури, внаслідок чого страви швидше готуються.

Функції та опції

Варильна поверхня Gorenje IS645BG має блокування панелі керування, яка не дозволить внести випадкові зміни в роботу апарату, що особливо корисно, якщо у вас є діти.Індикатор залишкового тепла не дасть вам обпектися, так як ви будете знати, що конфорка ще гаряча.

Більше потужності

Особливістю даної моделі є наявність функції PowerBoost, яка дозволить збільшити потужність будь-якої зони нагріву на 50%.Цю функцію можна використовувати одночасно на всіх конфорках відразу, що дуже радує

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані