Орбітрек Spirit SE205 - AT229135 - купити Орбітреки в Києві й Україні, доступні ціни на Орбітрек Spirit SE205 - AT229135 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205
Орбітрек Spirit SE205

Орбітрек Spirit SE205 - AT229135

Код товару: AT229135
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення - домашні, тип - електромагнітний, кількість рівнів навантаження - 24, довжина кроку - 42 см

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення домашние
Тип электромагнитный
Длина шага 42 см
Количество уровней нагрузки 24
Вес маховика 8 кг
Максимальный вес пользователя 120 кг
Программы 12 предустановленных
Дисплей LCD
Показания дисплея час, графический профиль тренировки, часы, температура в помещении, пульс, обороты/мин, калорії, дистанція, швидкість
Додатково транспортировочные ролики
Розміри 145 х 51 х 160 см
Виробник Spirit
Вага 47 кг
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Опис

Інноваційний дизайн орбітрека Spirit SE205-43 володіє ергономічним рішенням у вигляді винесеного вперед маховика. Така конструкція оптимізує його для домашнього використання, роблячи заняття на цьому тренажері більш комфортними за рахунок зниження Q-фактора. Високоякісні компоненти і матеріали, а також продумані технічні вузли конструкції гарантовано забезпечать роботі плавність і безшумний хід.

Оснащення сучасною електронікою у вигляді бортової консолі - це можливість всебічного контролю, на великому читабельному дисплеї виводяться параметри по спалюванню жиру, ВАТ-контролю і частоти роботи серцевих скорочень, остання можлива завдяки оснащенню ергономічних ручок-важелів датчиками контролю серцебиття. Нековзні педалі з широкою зручною платформою, вбудована стерео система, роз'єм під MP3-плеєр, ролики для транспортування для легкого пересування по приміщенню і балансують нерівність поверхні компенсатори - це неперевершена зручність за доступною ціною.

Особливості орбітрека Spirit SE205-43: виразний і незвичайний дизайн. Стійка і надійна конструкція. Висока якість матеріалів і збірки. Тихий і плавний привід трансмісії. Міцний і довговічний ремінь приводу, що забезпечує плавний і безшумний хід. Електронне регулювання навантаження за допомогою консолі. Надійна магнітна система, що має 24 рівня опору. Вбудовані динаміки і роз'єм для підключення MP3. Сенсорні датчики вимірювання пульсу розташовані на ергономічних рукоятках + телеметрія (сумісність з нагрудними датчиками Polar). Внутрішня цифрова система вимірювання пульсу має високу стійкість перед перешкодами. Зручні по ергономіці важелі-рукояті. Великі нековзкі педалі. Процес переміщення легкий і зручний, завдяки оснащенню транспортувань роликами. Прекрасну стійкість забезпечують компенсатори нерівності підлоги.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані