Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG RED (B-IDEA-R) - AT023038 - купити Сумки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG RED (B-IDEA-R) - AT023038 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG RED (B-IDEA-R)

Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG RED (B-IDEA-R) - AT023038

Код товару: AT023038
Немає в наявності
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку до 15.6", Призначення жіночі, класичні, Тип сумка, Матеріал поліестер, Спосіб закриття блискавка, Кількість основних відсіків 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендований розмір ноутбуку до 15.6
Призначення жіночі, класичні
Тип сумка
Матеріал полиэстер
Спосіб закриття блискавка
Внутрішня ширина під пристрій 385 мм
Внутрішня висота під пристрій 265 мм
Зовнішні розміри 420х280х70 мм
Вага 0.34 кг
Виробник Tucano
Опис

Придбати Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG RED (B-IDEA-R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Якщо по дорозі в офіс вам потрібна стильна компанія, сумка Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG є ідеальним вибором з достатнім простором для ноутбука і документів.

Сумка для ноутбука Tucano 15.6" IDEA COMPUTER BAG - це тонка і компактна сумка сумісна з ноутбуком і Ultrabook до 15,6 "і MacBook Pro 15" Retina. Широка кишеня на блискавці на передній панелі з внутрішнім організатором і кишеньками для авторучок, візиток, ключів. Внутрішнє основне відділення доповнюється ще і кишенею для планшетів до 10 дюймів, і забезпечує захист як ноутбуку так і планшета. Ця сумка може використовуватися як чохол, завдяки гнучким ручкам і кріпленню плечового ременя на задній стінці. Все необхідне ви завжди візьмете з собою, при цьому з мінімальною вагою, і хорошим захистом.

Компанія TUCANO – один з провідних світових виробників аксесуарів для портативної цифрової техніки. Компанія розробляє і випускає сумки для ноутбуків, цифрових фото - та відео-камер, чохли для mp3-плеєрів і мобільних телефонів, футляри для CD/DVD, сумки для багажу і інші функціональні аксесуари. Грунтуючись на кращих традиціях італійської класики, міланські дизайнери марки створюють аксесуари з урахуванням останніх модних тенденцій, продумуючи кожну деталь, кожен елемент оздоблення та організації внутрішнього простору.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані