Сумка для ноутбука Tucano 15" One Premium Slim сase Darkgreen (BFOMP15-VS) - AT023041 - купити Сумки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка для ноутбука Tucano 15" One Premium Slim сase Darkgreen (BFOMP15-VS) - AT023041 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сумка для ноутбука Tucano 15" One Premium Slim сase Darkgreen (BFOMP15-VS)

Сумка для ноутбука Tucano 15" One Premium Slim сase Darkgreen (BFOMP15-VS) - AT023041

Код товару: AT023041
Немає в наявності
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку до 15", Призначення преміум-класу, молодіжні, класичні, Тип сумка, Матеріал натуральна шкіра, Спосіб закриття блискавка, Кількість основних відсіків 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендований розмір ноутбуку до 15
Призначення преміум-класу, молодіжні, класичні
Тип сумка
Матеріал натуральная кожа
Спосіб закриття блискавка
Внутрішня ширина під пристрій від 46 до 60
Внутрішня висота під пристрій 275 мм
Зовнішні розміри 420x315x65 мм
Виробник Tucano
Опис

Придбати Сумка для ноутбука Tucano 15" One Premium Slim сase Darkgreen (BFOMP15-VS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Якщо по дорозі в офіс вам потрібна стильна компанія, сумка Tucano One Premium Slim Case 15" є ідеальним вибором з достатнім простором для ноутбука і документів.

Tucano One Premium Slim Case 15" — компактна сумка, виготовлена з натуральної італійської шкіри. Має відділення для ноутбука, що захищає його від подряпин, і додаткове відділення для IPad або іншого планшета. Система Anti-Slip System запобігає вислизанню ноутбука завдяки спеціальному кріпленню усередині відділення. Ремінь знімається і регулюється. Все необхідне ви завжди візьмете з собою, при цьому з мінімальною вагою, і хорошим захистом.

Компанія TUCANO – один з провідних світових виробників аксесуарів для портативної цифрової техніки. Компанія розробляє і випускає сумки для ноутбуків (включаючи кейси та рюкзаки), цифрових фото - та відео-камер, чохли для mp3-плеєрів і мобільних телефонів, футляри для CD/DVD, сумки для багажу і інші функціональні аксесуари.

Протягом двадцяти п'яти років бренд Tucano є синонімом стильних рішень, інновацій та високої якості. Грунтуючись на кращих традиціях італійської класики, міланські дизайнери марки створюють аксесуари з урахуванням останніх модних тенденцій, продумуючи кожну деталь, кожен елемент оздоблення та організації внутрішнього простору.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані