Сумка для ноутбука Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop (canvas) (BEBSL15-003) - AT023212 - купити Сумки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка для ноутбука Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop (canvas) (BEBSL15-003) - AT023212 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сумка для ноутбука Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop (canvas) (BEBSL15-003)

Сумка для ноутбука Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop (canvas) (BEBSL15-003) - AT023212

Код товару: AT023212
Немає в наявності
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку до 15", Призначення молодіжні, Тип сумка, Матеріал тканина, Спосіб закриття блискавка, Кількість основних відсіків 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендований розмір ноутбуку до 15
Призначення молодіжні
Тип сумка
Матеріал ткань
Спосіб закриття блискавка
Внутрішня ширина під пристрій 460 мм
Внутрішня висота під пристрій 340 мм
Зовнішні розміри 470 x 350 x 70 мм
Вага 0.7 кг
Виробник Crumpler
Опис

Придбати Сумка для ноутбука Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop (canvas) (BEBSL15-003) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Сьогодні Crumpler – впізнаваний бренд якісних привабливих міських сумок, сумок для велосипедистів і фотографів, рюкзаків, чохлів та сумок для переносних комп'ютерів і інших гаджетів, валіз і інших корисних товарів. Це міцна і довговічна продукція. Компанія акцентує свою увагу на зручність і міцність. Зрештою, це забавний чоловічок, що кличе вас до пригод з логотипу компанії.

Для того, щоб Ви могли безпечно транспортувати свій ноутбук, Вам не обійтися без спеціальної сумки для ноутбуків. Саме вона дозволить забезпечити надійне збереження комп'ютера, як при транспортуванні, так і при використанні в поїздці. Однак сумки для нетбуків повинні бути не тільки міцними, щоб гарантувати захист від ударів і пошкоджень, але і мати привабливий зовнішній вигляд.

Якщо по дорозі в офіс вам потрібна стильна компанія, сумка Crumpler 15" Betty Blue Slim Laptop є ідеальним вибором з достатнім простором для ноутбука і документів. Сумка забезпечена м'якими внутрішніми кишенями, регульованим і знімним ременем, зручними зовнішніми кишенями і підкладкою зі зносостійкого нейлону. Прекрасно підійде людині, яка змушена часто їздити в ділові поїздки, на конференції або в тури вихідного дня. Вона оснащена всім необхідним для того, щоб Ваша подорож була зручною і компактною, з усіма потрібними речами.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані