Варильна поверхня Electrolux EIP7346 - AT232209 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варильна поверхня Electrolux EIP7346 - AT232209 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346
Варильна поверхня Electrolux EIP7346

Варильна поверхня Electrolux EIP7346 - AT232209

Код товару: AT232209
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні - електрична, індукційні, склокераміка, кількість конфорок - 4, управління - сенсорне, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип поверхности электрическая
Тип нагревательных элементов (конфорки) индукционные
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Розміри 71 x 25 cм
Функції подсветка панели управления, функция автоматического отключения, блокировка панели управления, блокировка от детей, звуковая сигнализация с опцией выключения, самоподстраивающиеся конфорки Infinite
Опис

Об'єднуйте зони для більшого простору готування з функцією Bridge

Функція Bridge дозволяє поєднувати дві окремі зони готування для створення єдиної великої конфорки. Завдяки автоматичному приведенню у відповідність налаштувань температури і часу, вона ідеально підходить для багатьох планча-грилів та горщиків для смаження.

Сучасна варильна поверхня з ідеальним дизайном

Коли варильну панель вимкнено, вона ідеально інтегрується в інтер'єр кухні завдяки гладенькій чорній поверхні. Елементи керування варильної поверхні засвічуються при торканні, демонструючи стильний дизайн конфорок у вигляді вітряків. Наша елегантна варильна поверхня стане ідеальним доповненням сучасної кухні. 

Hob2Hood® - це зручність

Бездротова функція Hob2Hood® забезпечить зв'язок поверхні і витяжки. Почніть готувати - і витяжка сама підбере настройки для оптимальної швидкості екстракції згідно нагріванню варильної поверхні. Вона зробить всю чорну роботу, звільнивши вашу увагу - і ваші руки - для готування.

Зони нагрівання підсвічуються з ActiveTouch

Коли ви ставите посуд на варильну поверхню, автоматично підсвічується відповідний пересувний елемент керування. Тому ви інтуїтивно знаєте, який елемент керування використовувати для готування. Просто оберіть бажану температуру для вашої страви одним проведенням пальцем, — і насолоджуйтеся смачним результатом.

Кожна зона з індивідуальним таймером

Приготування кількох страв може бути складним, але не з установкою таймерів. Встановіть окремі таймери для кожної конфорки, і коли таймер завершить роботу, панель автоматично відключиться. Це розумна допомога, тому кожен прийом їжі поєднується з легкістю.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані