Смарт-годинник ATRIX B1 Gold - AT023242 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник ATRIX B1 Gold - AT023242 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Смарт-годинник ATRIX B1 Gold

Смарт-годинник ATRIX B1 Gold - AT023242

Код товару: AT023242
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0, Захист корпусу від вологи і пилу, Тип індикації стрілочний, Тип дисплея кольоровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ATRIX
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.2
Совместимая ОС iOS, Android
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 128 МБ
Форма часов квадратная
Колір корпусу Gold
Сенсорний екран ECC
Тип индикации стрелочный
Вбудована пам'ять 64 МБ
Цвет ремешка Коричневий
Роздільна здатність 240x240
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до до 5 дней
Оснащение шагомер, встроенный микрофон, встроенный динамик, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS, MMS
Мониторинг пройденного расстояния, отслеживание сна, количество сожженных калорий, еды и напитков
Матеріал корпусу пластик
Материал ремешка кожа
Ширина корпуса 43 мм
Высота корпуса 43 мм
Толщина корпуса 13 мм
Вага 65 гр
Емкость аккумулятора 260 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник ATRIX B1 Gold Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Годинник ATRIX B1, виконано в класичному стилі, в корпусі зі сплаву цинку і титану з шкіряним або металевим ремінцем опційно в залежності від кольору моделі. Так у моделей кольорів black, gold йде шкіряний ремінець з рядком нитки, а в моделі B1 кольору сталевий  ремінець в колір з корпусом.

B1 працює під управлінням процесора MTK2502C. ATRIX B1 оснащений 1.22-дюймовим TFT LCD сенсорним екраном, з роздільною здатністю HD 240*240. Праворуч на корпусі розташована кнопка активації і виключення (верхня), і порт micro USB (нижня). Смарт годинник ATRIX B1 володіє широким набором Bluetooth-функцій: Дозвін, доступ до телефонної книги, перегляд історії дзвінків, месенджер, музика.

Опціонал ATRIX B1 виглядає наступним чином: Монітор серцевого ритму, моніторинг сну, час, калькулятор, календар, будильник, диктофон, крокомір, секундомір, нагадування про низьку активність.

Літієво-іонна батарея 260mAh забезпечить тривалу роботу годинника від одного заряду (до 6 годин в режимі розмови і до 120 годин в режимі очікування). Годинник ATRIX B1 підтримує багато мов, в тому числі і RUS. У стандартний комплект входить: годинник, USB-кабель. ATRIX B1 надійно захищений від попадання пилу і вологи відповідно до рівня IP66.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані