Пральна машина Beko WITC7612B0W - AT232656 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Beko WITC7612B0W - AT232656 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Beko WITC7612B0W
Пральна машина Beko WITC7612B0W

Пральна машина Beko WITC7612B0W - AT232656

Код товару: AT232656
В наявності
17 999 грн
Короткий опис:

Тип автомат, повногабаритні 48-65 см. Спосіб установки вбудовується. Тип двигуна колекторний. Тип завантаження фронтальна завантаження. Максимальне завантаження білизни 7 кг. Максимальна швидкість віджимання, об / хв 1200 об / хв. Клас енергоспоживання А +++. Клас прання A. Клас віджиму В. Споживання електроенергії за 1 цикл 0.764 кВт / год. Споживання води за 1 цикл 45 л. Кількість програм 15

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEKO
Максимальная загрузка 7 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат, Полногабаритные 48-65 см
Спосіб установки вбудований
Количество программ 15
Программы стирки ополаскивание, ежедневная стирка, синтетика, рубашки, Белый хлопок, полоскание, хлопок eco, Очистка барабана, Хлопок Эко
Класс стирки А
Класс энергопотребления А+++
Класс отжима в
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції предварительная стирка, самоочистка
Особливості LСD-дисплей, выбор температуры, защита от детей, контроль дисбаланса, таймер отсрочки старта
Колір корпусу Білий
Висота 82 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы Білий
Вид стирки Водой
Технологія AquaWave, SilentTech, Woolmark Approved
Потребление воды при стирке, л 45
Потребление электроэнергии, кВт/ ч 0.764
Уровень шума при стирке, дБ 56
Уровень шума при отжиме, дБ 73
Материал бака нержавіюча сталь
Дополнительные опции дополнительное полоскание, Очистка барабана, предварительная стирка
Опис

Компанія Beko орієнтована на створення ефективних і зручних рішень для будинку. Сучасне покоління користувачів цінує в побутовій техніці розумне споживання ресурсів, ергономічний дизайн і технологічну досконалість. Бренд випускає прилади, що відповідають найвищим запитам споживачів. Пральні машини Беко є високоякісним продуктом, які реалізують інтелектуальні технології в повній мірі, завдяки чому догляд за одягом виходить на новий рівень.

Технологія Silent Tech ™

Розробка від Беко для тих, хто цінує тишу. Спеціальна конструкція стінки приладу знижує вібрацію при експлуатації. У тандемі з мотором, чий рівень шуму не перевищує 61 Дб, пральна машина працює тихо і плавно, тому не потурбує вас навіть в нічний час.

Програма «Пухові вироби»

У сучасному світі ризик виникнення алергії досяг високого рівня. Загроза існує навіть у власному будинку – пил накопичується не тільки на горизонтальних поверхнях, але і в постільній білизні, а особливо в пухових ковдрах. Компанія Beko передбачила це і випустила ряд пральних машин з програмою «Пухові вироби». Вони без праці вміщають об'ємні речі і ефективно перуть бруд і вимивають з виробів пил. Режим можна використовувати і для верхнього одягу на пуху.

Система автоматичного контролю витрати води

Завантаження білизни для прання може відрізнятися об'ємом і типом тканини. Система автоматичного контролю витрати води підбирає їх саме так, щоб в залежності від ваги і виду тканини забезпечити максимальну ефективність прання. Навіть мінімальна економія води – це менша витрата електроенергії, а зниження витрати води та енергії – це більш чисте довкілля і менше втрат для сімейного бюджету.

Блокування від дітей

, щоб допомогти вам заблокувати кнопки і поворотні ручки на випадок, якщо ними зацікавиться дитина. Це захищає також від внесення випадкових змін в програму під час роботи приладу.

Електронна система розподілу білизни

Ця система «зважує» білизну і розподіляє його відповідним чином всередині барабана, щоб виключити вібрацію і шум і забезпечити максимальну стабільність пристрою під час віджиму. Ця система гарантує максимальна швидкість обертання при віджиманні.

Програма «Ручне прання»

Завдяки цій програмі в пральній машині можна прати такі делікатні матеріали, як клац або кашемір. Досить увімкнути режим «Ручне прання», який забезпечує дуже делікатне прання, щоб білизна стиралася так само, як при пранні руками. Завдяки відповідним налаштувань, речі не сідають, не розтягуються і не втрачають свою форму.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані