Кулер до корпусу Xilence XPF40.W - AT232801 - купити Вентилятори до корпусів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до корпусу Xilence XPF40.W - AT232801 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кулер до корпусу Xilence XPF40.W

Кулер до корпусу Xilence XPF40.W - AT232801

Код товару: AT232801
В наявності
101 грн
Короткий опис:

Максимальна швидкість обертання вентиляторів 4500RPM. Матеріал пластик. Рівень шуму 26 dB. Тип роз'єму підключення 3pin. Розмір 40 х 40 х 10 мм. Вага 16 г. Кількість вентиляторів 1. Діаметр вентиляторів 40 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xilence
Розмір 40 х 40 х 10 мм
Диаметр вентиляторов 40 мм
Тип разъема подключения 3pin
Тип подшипника втулка (подшипник скольжения)
Количество вентиляторов 1
Матеріал пластик
Напряжение питания вентиляторов 12 В
Вага 16 г
Уровень шума 26dB
Максимальная скорость вращения вентиляторов 4500RPM
Штрихкод 4044953500824
Опис

Ефективне охолодження корпусу комп'ютера має важливе значення, так як в цілому забезпечує умови для стабільної та продуктивної роботи всієї системи. Зазвичай охолодження корпусу організовується за допомогою вентиляторів, часто званих кулерами. Стандартно один вентилятор, він же кулер, розташовується на нижній передній панелі і здійснює вдув повітря ззовні в корпус, другий вентилятор, розташований вгорі задній панелі видуває нагріте повітря з корпусу. Залежно від своїх вимог користувач може встановлювати і додаткові вентилятори для корпусу.

Xilence XPF40.W характеризується приємним рівнем шуму. Спеціальна конструкція лопатей вентилятора створює мало шуму в поєднанні з високою продуктивністю. Вентиляція корпусу і охолодження центрального процесора йдуть рука об руку. Чим краще вентиляція корпусу, тим холодніше компоненти, тим стабільніше робота комп'ютера.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані