Монітор ASUS PG248Q - AT023387 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS PG248Q - AT023387 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор ASUS PG248Q

Монітор ASUS PG248Q - AT023387

Код товару: AT023387
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Частота оновлення екрана 144 Гц, Тип матриці TN, Тип монітора Геймерські, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swi USB-концентратор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 24
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, 2 x USB 3.0, HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона, USB-концентр
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 1 мс (Gray to Gray)
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 1 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 0.276
Технологии улучшения изображения Low Blue Light, Flicker Free
Потребляемая мощность в рабочем режиме 65 Вт
Размеры с подставкой 5561.6 x (418.2~538.2) x 237.9 мм
Размеры без подставки 561.6 x 329.7 x 70 мм
Вес с упаковкой 9.5
Вес без упаковки 6.6 кг
Опис

Придбати Монітор ASUS PG248Q Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Rog Swift PG248Q - це ідеальний геймерський монітор, в якому поєднуються новітні технології та оригінальний дизайн.

Компанія Asus представляє новий продукт у геймерській серії Republic Of Gamers (ROG) - 24-дюймовий монітор Rog Swift PG248Q, що має чудові швидкісні характеристики. Монітор підтримує технологію NVIDIA G-Sync, яка усуває розриви зображення та тремтіння зображення. Частота оновлення складає 144 Гц, але в режимі «оверклокінгу» цей показник піднімається до 180 Гц.

Оскільки ця модель орієнтована насамперед на геймерів, у ній реалізовані дві зручні функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор: відображення перехрестя прицілу татаймер. Обидві функції активуються за допомогою кнопки GamePlus.

Висока швидкість
Геймерський монітор ROG Swift PG248Q має підвищену частоту оновлення екрану, яка більш ніж удвічі перевищує аналогічний параметр стандартних РК-моніторів.

Збільшена частота кадрів
Цей монітор підходить для використання з високошвидкісними відеокартами, оскільки здатний видати на екран більше кадрів за секунду, ніж звичайні.

Мінімальне змащування зображення
ROG Swift PG248Q мінімізує змащування зображення, що робить його ідеальним вибором для динамічних шутерів та стратегій у реальному часі.

Малий час відгуку
Основною характеристикою геймерських моніторів є час відгуку РК-матриці. У моделі ROG Swift PG248Q цей параметр складає всього 1 мілісекунду, щодозволяє повністю усунути візуальні артефакти у вигляді темних шлейфів за об'єктами, що рухаються, в динамічних іграх і фільмах.

Технологія Nvidia G-Sync
У моніторі Swift PG248Q реалізована технологія Nvidia G-Sync, що синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором.

Завдяки G-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.

Підтримка технології Nvidia 3D Vision
ROG Swift PG248Q підтримує технологію стереоскопічного зображення Nvidia 3D Vision версії 1 і 2, дозволяючи отримати по-справжньому тривимірну картинку при відтворенні відповідних відеоматеріалів з онлайн-джерел, у фільмах у форматі Blu-ray та комп'ютернихіграх із підтримкою 3D Vision.

Продумане охолодження
Геймерські сесії можуть затягнутися на багато годин, тому в ROG Swift PG248Q реалізована ефективна система охолодження, що запобігає перегріву пристрою навіть за найсуворіших умов використання.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані