Монітор iiyama GE2288HS-B1 - AT023389 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор iiyama GE2288HS-B1 - AT023389 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор iiyama GE2288HS-B1

Монітор iiyama GE2288HS-B1 - AT023389

Код товару: AT023389
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 21.5", Тип матриці TN, Тип монітора Геймерські, Вбудовані колонки 2 х 1 Вт, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання нахилу, Замок Кенсінгтона,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iiyama
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення HDMI, DVI-D, аудио вход (line-in), 3.5 mm Mini-Jack
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 1 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка наклона, Замок Кенсингтона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 1 мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 12 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 0.248
Потребляемая мощность в рабочем режиме 18 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 513 x 364.5 x 169.5 мм
Опис

Придбати Монітор iiyama GE2288HS-B1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор iiyama GE2288HS-B1


22-дюймовий монітор також відомий як Black Hawk (Чорний яструб) – ідеальний компаньйон для вас. Добре збитий і надійний, він приведе ваших ворогів у тремтіння! Чорний яструб відомий як грізний хижак із фантастично точним зором, наш монітор дозволить легко знищувати ворогів із неймовірним часом відгуку 1 мс. Якщо на землю приходить повна темрява, функція Black Tuner прийде на допомогу, дозволяючи регулювати яскравість підсвічування темних зон так, щоб жоден ворог не міг зникнути від вашого ока. Пориньте у світ ігор, підключіть гарнітуру та розчиніться у улюбленому ігровому проекті, насолоджуючись чіткістю та красою зображення.

Швидкий відгукце ключ до плавної гри. Він усуває затримки та розмиття для покращення продуктивності. Технологія AMD FreeSync™ усуває переривання, підвисання ігор та усуває розриви зображення виключно для плавного ігрового процесу. Відмінне рішення для комфорту та здоров'я ваших очей. Немиготливі монітори з функцією придушення синього кольору. І рівень синього кольору, що відтворюється екраном і впливає на втому ваших очей, значно знижений. Граєте із друзями? Використовуйте якісні вбудовані динаміки. Чи не хочете нікого турбувати? Приєднайте гарнітуру до аудіороз'єму та додайте гучності.

iiyama

- це японська компанія, виробник телевізорів та комп'ютерних моніторів hi-end класу. Названа на честь міста Ііяма у префектурі Нагано, Японія. Міжнародна штаб-квартира iiyama international bvзнаходиться у Нідерландах за адресою Breguetlaan 8 1438 BC Oude Meer. Формально, відкрите в Амстердамі в 1991 iiyama Electric BV, є європейським представництвом North America in Philadelphia, USA. Це було перше відкрите у Європі представництво компанії. Компанія входить до холдингу MCJ Group. На даний момент в iiyama працюють загалом 1167 співробітників, частина з яких розміщена у Польщі.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані