Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL) - AT234469 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL) - AT234469 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL)
Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL)
Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL)
Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL)

Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB ADATA (AHD680-2TU31-CBL) - AT234469

Код товару: AT234469
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип Високошвидкісні, Портативні, Підвищений захист. Форм-фактор 2.5 ". Обсяг 2 TB. Інтерфейс USB 3.1. Лінійка (Серія) HD680. Матеріал корпусу пластик + силікон. Колір синій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Повышенная защита, Портативные, Высокоскоростные
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс USB 3.1
Матеріал корпусу пластик+силикон
Колір синий
Лінійка (Серія) HD680
Вага 270 г
Виробник ADATA
Опис

Беручи дані в дорогу, хочеться мати впевненість в тому, що вони захищені від ударів, падінь і сторонніх очей. Завдяки надійній, багаторівневій конструкції, датчикам ударів і шифруванню на основі алгоритму AES з довжиною ключа 256 біт, ADATA HD680 забезпечує вам саме такий захист!

Захист армійського класу
HD680 відповідає вимогам військового стандарту MIL-STD-810G 516.6 США. Відповідність досягається за рахунок трирівневої конструкції, що складається з амортизуючого силіконового корпусу, міцного буфера і пружного кріплення жорсткого диска. В результаті жорсткий диск здатний витримати падіння з висоти до 1,22 м.

Достатня ємність пам'яті
В епоху відеозаписів 4K та інших матеріалів високої роздільної здатності з великою кількістю гігабайт вам більше не доведеться зменшувати їх розмір. HD680 має пам'ять ємністю 2 ТБ.

Зручна система організації кабелів
Жорсткий диск має стильний жолобок на поверхні корпусу, в якому зручно зберігати знімний кабель USB.

Датчики ударів
При падінні або ударах жорсткого диска можуть виникнути помилки і пошкоджені сектори. Модель HD680 оснащена датчиками ударів, які сповіщають Користувача про наявність ударів або тряски за допомогою червоної лампочки індикатора.

Захист даних за допомогою шифрування на основі алгоритму AES
Шифрування на основі алгоритму AES з довжиною ключа 256 біт забезпечує захист даних паролем і зберігає їх від сторонніх очей..

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані