Блок живлення 450W CHIEFTEC (GPC-450S) - AT023479 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення 450W CHIEFTEC (GPC-450S) - AT023479 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення 450W CHIEFTEC (GPC-450S)

Блок живлення 450W CHIEFTEC (GPC-450S) - AT023479

Код товару: AT023479
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 450Вт, Стандарт БЖ ATX 12V v2.3, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 1, Модульне підключення кабелів не має, Тип БЖ для комп'ютерів, Модуль PFC активний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CHIEFTEC
Потужність 450Вт
Стандарт БП ATX 12V v2.3
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC активный
Количество разъемов SATA 4
Подключение материнской платы 24 pin
Подключение видеокарты 1x6+2 pin
Тип охлаждения активное
Захист від OPP (защита), OVP (защита от превышения напряжения), SCP (защита от короткого замыкания)
Размеры, мм 140 x 150 x 87 мм
Подключение процессора 4 pin
OutputСurrent +3,3V 21A
OutputСurrent -12V 0.3А
Опис

Придбати Блок живлення 450W CHIEFTEC (GPC-450S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення призначений для постачання вузлів комп'ютера електричною енергією. У його завдання входить перетворення мережевої напруги до заданих значень, їх стабілізація та захист від незначних перешкод живлячої напруги.

Блок живлення

450W CHIEFTEC (GPC-450S)

може стати справжнім відкриттям для тих, хто шукає надійне пристосування подібного типу середньої потужності. Дана модель оснащена кулером, який завдяки збільшеному розміру і меншій частоті обертання, ефективно охолоджує БЖ і при цьому залишається малошумним.

Блок

450W CHIEFTEC

створений на основі якісних і екологічно чистих компонентів. Серед його особливостей варто відзначити: стабільність робочих показників, у тому числі хороший коефіцієнт корисної дії (до 80%) і функціональність. Розробники оснастили БЖ роз'ємами PCI-E (1), Molex (2), SATA (4) та іншими, що дозволяє підключити до нього досить велику кількість елементів апаратної конфігурації.

Є захист від короткого замикання (SCP), захист від підвищення напруги (OVP), захист від зниження напруги (UVP), захист від перевантаження будь-якого з виходів блоку окремо (OCP), захист від перевантаження (OPP/OLP).


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані