Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3) - AT235438 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3) - AT235438 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3)
Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3)

Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3) - AT235438

Код товару: AT235438
В наявності
9 221 грн
Короткий опис:
Технологія друку - термо, інтерфейси та підключення - RS-232, USB, Bluetooth, роздільна здатність - 203 DPI

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Syncotek
Інтерфейси підключення Bluetooth, USB, RS-232
Технологія друку термо
Роздільна здатність 203 dpi
Тип друку черно-белый
Тип мобільний
Максимальная ширина печати 72 мм
Максимальная ширина этикетки 80 мм
Швидкість друку 50 - 80 мм/с
Диаметр внутренней втулки ролика этикеток 13 мм
Датчики датчик наличия бумаги, датчик конца бумаги, датчик открытой крышки
Джерело живлення акумулятор
Температура эксплуатации -10°C +50°C
Розміри 102 х 108 x 50 мм
Вага 0.34 кг
Колір Чорний
Опис

Мобільний принтер чеків – пристрій, незамінний для організацій логістичної, фінансової та торгової сфери, кур'єрських служб, підприємств, що займаються лотереями та ін. Багато моделей сучасних принтерів дозволяють друкувати не лише чеки, а й етикетки. За допомогою таких апаратів може виконуватися друк графічних зображень, тексту або штрих-кодів. Одним з найкращих представників функціональних та високопродуктивних мобільних принтерів є пристрій Syncotek SP-MPT-III.


Принтер Syncotek SP-MPT-III забезпечує високу швидкість друку чеків та етикетів на термопапері. Пристрій має ємнісний акумулятор, що дозволяє використовувати його на виїзних заходах, коли немає можливості підключити прилад до електромережі. Для постійного підключення в принтері даної моделіпризначений досить великий вибір інтерфейсів. Налаштування апарата є максимально легким завдяки наявності всіх необхідних програм та драйверів, що підходять для роботи з Windows.
Серед інших експлуатаційних переваг, якими володіє принтер чеків Syncotek , відзначають: високу продуктивність та швидкість друку (близько 80мм/с); удароміцність, що допускає падіння пристрою з висоти 1,2м без його пошкоджень; функція дистанційного керування пристроєм за допомогою команд, що подаються через Bluetooth чи Wi-Fi; висока роздільна здатність, що забезпечує відмінну якість друку, як тексту, так і графічних зображень або штрих-кодів.
Також варто відзначити, що корпус пристрою не тільки є ударостійким, але й чудово перешкоджає попаданню вологи та пилу усередину. Лоток длязавантаження рулонів паперу досить зручне, тому зміна робочого матеріалу є справою декількох секунд. Також кришка лотка оснащена спеціальним індикатором, який повідомляє користувача про щільність її закриття.
Висока продуктивність принтера та зручність експлуатації роблять його придбання максимально вигідним для власників бізнесу у торговельній, логістичній та інших сферах діяльності. Крім того, запропонована нашим інтернет-магазином на Syncotek SP-MPT-III ціна дозволить Вам отримати надійного помічника в роботі без особливих витрат.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані