Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575) - AT235449 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575) - AT235449 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575)
Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575)
Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575)
Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575)

Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575) - AT235449

Код товару: AT235449
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку - прямий термодрук/термотрансферний, інтерфейси та підключення - USB, Ethernet, Serial, Parallel, роздільна здатність - 203 DPI

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gprinter
Інтерфейси підключення USB, Parallel, Serial, Ethernet
Технологія друку прямая термопечать/термотрансферная
Роздільна здатність 203 dpi
Тип друку в зависимости от типа ленты (цветная или черно-белая)
Тип настольний
Максимальная ширина печати 108 мм
Максимальная длина печати 2286 мм
Максимальная ширина этикетки 120 мм
Швидкість друку 152 мм/с
Диаметр внутренней втулки ролика этикеток 25.4 мм, 38 мм
Толщина этикетки с подложкой 0.06 - 0.25 мм
Внешний диаметр ролика этикеток 127 мм
Тип риббона Resin, Wax, Wax/Resin
Диаметр внутренней втулки ролика риббона 25.4 мм
Внешний диаметр ролика риббона 67 мм
Ширина риббона 30 - 110 мм
Джерело живлення 100 - 240 В
Температура эксплуатации 5°С - 40°С
Влажность при эксплуатации 25% - 85%
Розміри 285 x 210 x 180 мм
Вага 2.09 кг
Колір Сірий
Опис

Принтер етикеток Gprinter GP-1225T Serial, USB, Ethernet, Parallel (14575) – універсальна модель принтера для друку, здатна відтворити різноманітні етикетки за вашим макетом з нанесенням тексту в будь-якому напрямку, а також зображень, штрих-кодів, QR-кодів. Цей термопринтер є оптимальним для компаній та організацій, які потребують надійного обладнання для друку етикеток з високою швидкістю при відмінній якості.

Принтер GP-1225T досить "всеїдний": він може друкувати ярлики та етикетки широкого розмірного діапазону як по ширині, так і по довжині. Для смутку використовуються спеціалізовані витратні матеріали, обмежені шириною 120 мм і товщиною 0,254 мм. Усередині термопринтера може розміститися рулон діаметром до 127 мм. Якщо намотування розхідника набагато більше, застосовується зовнішній утримувач етикеток,який при покупці GP-1225T поставляється в комплекті. Відмінний механізм протягування та надійного фіксування дозволяє друкувати етикетки без зминання та шлюбу.

Етикетковий принтер GP-1225T здатний друкувати у звичайному лінійному режимі для маркування товарів, які не піддаються особливим умовам зберігання або транспортування. Це більш дешевий спосіб, але він обмежує резерв застосування етикеток, надрукованих у такому режимі. Для створення довговічної етикетки, яка не розмазується, не стирається і не вигоряє, принтер переключається в термотрансферний режим, де використовується рибон зовсім іншої якості.

Принтер етикеток GP-1225T може друкувати невеликі зображення формату BMP/PCX/BAS, логотипи, наприклад, а також одновимірні штрих-коди та QR-коди. Щоб друк проводився швидко і без зависань,принтер має вбудовану пам'ять на 2 МБ.

Різноманітність у формат етикетки можуть внести не лише графічні елементи, а й варіанти встановлених шрифтів (8 штук). При цьому напрям тексту можна змінювати на власний розсуд в налаштуваннях дизайну етикетки. Немаленьким плюсом на користь того, щоб купити принтер друку етикеток GP-1225T, є його мультиінтерфейсність. Модель має повний набір роз'ємів для підключення будь-яких пристроїв, включаючи Ethernet. Цей принтер стане надійною ланкою будь-якої системи автоматизації.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані