Монітор EIZO CS2410-BK - AT235778 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор EIZO CS2410-BK - AT235778 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить аккумуляторную батарею в нашем магазине, а также стабилизатор напряжения львов с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Выгодные цены на строительный фен, предлагаем вам сделать выбор камера экшн и заказать с доставкой в Павлограде.
  • Предлагаем вам товар уничтожитель бумаги, купить с доставкой в Никополь, рекомендуем вам компьютерная, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с ссд диск, либо vr очки, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить пк, обратите внимание на компьютерная клавиатура, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Монітор EIZO CS2410-BK
Монітор EIZO CS2410-BK
Монітор EIZO CS2410-BK
Монітор EIZO CS2410-BK
Монітор EIZO CS2410-BK

Монітор EIZO CS2410-BK - AT235778

Код товару: AT235778
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея - 24.1", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1200, Частота оновлення екрану - 60 Гц, Співвідношення сторін - 16:10, Покриття - Anti-Glare, 14мс, Технології покращення зображення - Flicker Free, Light, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, DVI-DL, USB, HDMI, VESA - 100х100 мм, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EIZO
Діагональ дисплея 24.1
Максимальна роздільна здатність екрана WUXGA (1920x1200)
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 1610
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, DVI-DL, HDMI, USB
Колір Чорний
Тип монитора Профессиональные
Особливості поворотная подставка, Поворотный экран (Pivot), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA 100х100 мм
Время отклика матрицы 14мс
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 10001
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light
Размеры с подставкой 554.4 x 396-551 x 245 мм
Размеры без подставки 554.4 x 362 x 64 мм
Вес без упаковки 7.9 кг
Опис

Придбати Монітор EIZO CS2410-BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Відмінна якість зображення для чітких зображень

Екран з роздільною здатністю 1920 x 1200, вражаючим коефіцієнтом контрастності 1000:1 та яскравістю 300 кд/м2. Таким чином, ви можете редагувати графіку та зображення з точністю до пікселя. І: текстури чіткі та дорогі. РК-панель з технологією IPS забезпечує кут огляду 178 градусів, забезпечуючи стабільні відтінки та контрастність для глядача.

Постійне значення тону по всьому екрану

Цифровий еквалайзер рівномірності (DUE) контролює всі значення тону по всьому монітору, піксель за пікселем. Ефект: колірні тони здаються ідентичними у кожній точці екрану без коливань яскравості, які ви відчуваєте назвичайних РК-дисплеях. Ви будете насолоджуватися рівномірним розподілом яскравості та ідеальною чистотою кольору. Цей плюс при підправці зображень.

Таблиця з високою роздільною здатністю

Завдяки 16-бітній довідковій таблиці CS2410 забезпечує точну роздільну здатність сигналів зображення. Колірні нюанси та структура зображення не губляться, особливо у разі темних відтінків. Це надійне та точне відтворення скорочує етапи калібрування, заощаджуючи цінний час виробництва.

Робота без мерехтіння

Монітор не мерехтить при будь-якій настройці яскравості. Перевага: ваші очі не втомлюються так швидко. Ви можете працювати на екрані протягом тривалого часу.

Калібрування обладнання за допомогою EIZO ColorNavigator

Точне редагування зображень можливе лише на моніторах, які калібруються на регулярнійоснові. Стандартний процес калібрування програмного забезпечення займає багато часу і часто призводить до зниження якості відображення. CS2410 калібрується за допомогою програмного забезпечення для калібрування обладнання ColorNavigator, яке можна завантажити безкоштовно.

Використовуючи ColorNavigator, ви можете виконати калібрування без втрат швидко та всього за кілька кроків. Досвідчені користувачі можуть вводити цільові значення для балансу білого, яскравості та кривої відтінків (гамма/EOTF), а також інші параметри калібрування. Потім калібрування виконується автоматично на основі заводських налаштувань, що робить калібрування унікальним за своєю швидкістю і точності.

Точне перенесення кольорів - заводське калібрування

За допомогою РК-панелей відображення зображення може змінюватись від модуля до модуля. Саметому кожен монітор ColorEdge точно вимірюється та калібрується на заводі. Гамма-криві для червоного, зеленого та синього каналів перевіряються відповідно до строгих параметрів та коригуються за потреби. Це унікальне заводське калібрування EIZO дозволяє користувачеві почати використовувати монітор із встановленою гамою прямо з коробки. Крім того, заводське калібрування дозволяє користувачеві швидко перекалібрувати монітор за необхідності за допомогою ColorNavigator.

Один монітор, багато портів

Це не легше, ніж це: ви можете підключити більшість ваших пристроїв, таких як ПК, ноутбук або камери безпосередньо до монітора, тому що монітор має кілька різних портів. Це полегшує вашу повсякденну роботу.

Ергономічний та стабільний: регульована база

CS2410 має гнучку основудля регулювання висоти, нахилу та повороту та підтримує як портретну, так і альбомну орієнтацію. Монітор може бути адаптований до потреб користувача. Наприклад, він може встановити ергономічне для нього положення сидячи (наприклад, опущене вниз) або положення, щоб показати клієнтам та колегам щось на екрані.

Ідеальне покриття антивідблиску

Панель IPS має оптимальне покриття антивідблиску. Він розсіює відбите світло, щоб звести до мінімуму відблиски, захищаючи ваші очі від напруги. Крім того, монітор забезпечує широкий кут огляду без відволікаючих відбитків. Це особливо корисно, коли кілька людей сидять перед одним монітором.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані