Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07) - AT235931 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07) - AT235931 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)
Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)
Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)
Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)
Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)
Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07)

Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07) - AT235931

Код товару: AT235931
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Частота оновлення екрану - 144 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, Покриття - Anti-Glare, 1 ms VRB, Технології покращення зображення - Flicker-Free , Технології синхронізації - AMD FreeSync, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, 2 х HDMI, 5 x USB 3.0, VESA - 100х100 мм, 2 х 2 Вт, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 169
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення 2 х HDMI, 5 x USB 3.0, DisplayPort
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості Поворотный экран (Pivot), Регулировка по высоте
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1 ms VRB
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 10001
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Технологии улучшения изображения Flicker-Free
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 23 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 614 x 521 x 233 мм
Вес без упаковки 6.72 кг
Опис

Придбати Монітор Acer Nitro XV272P (UM.HX2EE.P07) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ігровий монітор від Acer отримав 27” дюймовий екран з роздільною здатністю 1920x1080 (Full HD), яка додасть картинці чіткість та реалістичність, та IPS-матрицю, яка дозволяє не спотворювати картинку при зміні кута перегляду. Час відгуку – лише 1 мс. У динамічних іграх такий параметр дуже важливий, особливо у поєднанні з технологією Visual Response Boost (VRB). Вона відповідає за відсутність шлейфів під час руху персонажа. Є ще одна технологія – FreeSync. Вона забезпечить плавне відображення навіть найдинамічніших сцен гри.

Завдяки широким кутам огляду, які мають 178 градусів та високій графічній контрастності, за таким монітором з легкістю можуть працювати графічні.дизайнери та любителі хорошої передачі кольорів.

Монітор легкий, має досить тонку рамку ZeroFrame, яка дозволяє за наявності кількох ідентичних виробів створити мультимоніторну конфігурацію. Така можливість дозволить глибше поринути у події динамічної гри чи захоплюючого фільму. Також таку конфігурацію часто використовують для редагування фото або відео. Інтерфейси мають порти – DisplayPort і HDMi. Саме за допомогою них можна з'єднати між собою монітори або підключати їх до джерела відеосигналу. USB забезпечує підключення зовнішніх накопичувачів. Дивитися фільми стане набагато цікавіше завдяки вбудованим колонкам.

Дизайн виробу класичний, виготовлений у чорному кольорі. Підставка має сучасний дизайн та три точки кріплення, які забезпечують монітору.надійну стійкість. Вона дозволяє настроювати кут нахилу монітора під власні потреби та переваги. Завдяки утиліті Acer Display Widget, на моніторі можна легко змінювати налаштування.

Компанія Acer створена у 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів – постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, почала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, що відрізняється зручністю та надійністю.

Маркетингова політика компанії було спрямовано розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеної результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами за порівнянної з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acerодин з найбільш продаваних товарів у цьому сегменті в нашій країні, продаж ноутбуків становлять більшу частину обороту Acer в Україні.

ACER в Тайвані - це компанія, яка, виробляючи готові системи, ноутбуки і, а останнім часом і смартфони, дуже вплинула на ринок комп'ютерів. Вона вважається однією з найвпливовіших корпорацій. У переліку виробленої нею продукції також є проекційне обладнання, побутова електроніка та різна периферія та комплектуючі.

Штаб-квартира корпорації знаходиться в Тайпеї, Тайвань. Представництва та заводи компанії розкидані по всій планеті. Вони надійно забезпечують роботою тисяч людей. Продукція компанії дуже популярна у багатьох країнах, особливо у країнах СНД.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані