Планшет Estar Beauty 7" Purple (MID7338P) - AT023651 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Estar Beauty 7" Purple (MID7338P) - AT023651 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Estar Beauty 7" Purple (MID7338P)

Планшет Estar Beauty 7" Purple (MID7338P) - AT023651

Код товару: AT023651
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 512 МБ, Тип Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Операційна система Android 5.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Estar
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 512 МБ
Тип Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1024х600
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi
Тип матриці TN, VA
Процесор Allwinner A33
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі пурпурний
Частота процесора 1.2 ГГц
Порти і роз'єми 1 x microUSB 2.0
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково гіроскоп
Висота (мм) 189
Глибина (мм) 10
Вага (г) 289
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 2700 мАч
Опис

Придбати Планшет Estar Beauty 7" Purple (MID7338P) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Молода литовська компанія eSTAR поставила собі за мету створити якісні планшети, смартфони та іншу техніку за доступною ціною. Бренд вже зарекомендував себе у багатьох країнах Європи. Тепер продукція eSTAR нарешті потрапила і на український ринок.

Estar Beauty 7" Purple (MID7338P) - це стильний і якісний планшет, який працює на високопродуктивному чотирьохядерному процесорі All Winner A33 з тактовою частотою 1.2 ГГц і графічному прискорювачі Mali-400MP2.

Планшет eSTAR Beauty на базі операційної системи Android 5.1, оптимальне співвідношення дизайн – продуктивність – функціональність. Ємність накопичувача — 8 ГБ, чого цілком достатньо для реалізації повсякденних завдань. Внутрішню пам'ять можна розширити, завдяки вбудованому слоту для карти пам'яті microSD (до 32 ГБ).

На борту у eSTAR Beauty 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1024x600 точок, так що ви можете не відмовляти собі в перегляді улюблених фільмів і роботі потужних додатків.

На eSTAR Beauty за замовчуванням встановлений Google Market, за допомогою якого ви можете знаходити і встановлювати необхідні вам програми.

Вбудований Wi-Fi модуль і веб-камера гарантують підключення до мережі і спілкування з рідними, друзями у будь-якій точці земної кулі. Публікуйте оперативні звіти про подорожі з різних куточків планети в своїх блогах, дізнавайтеся про останні новини, читайте книги, дивіться відео, слухайте улюблену музику в зручному для вас форматі.

Широкі можливості підключення зовнішніх пристроїв значно спрощують передачу фото і відео, що робить планшет ідеальним центром для розваг.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані