Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner - AT236945 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner - AT236945 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner
Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner
Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner
Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner

Апарат для чищення терас Karcher PCL 4 patio cleaner - AT236945

Код товару: AT236945
В наявності
8 799 грн
Короткий опис:

Апарат для чищення терас PCL 4 ретельно та рівномірно справляється із забрудненнями завдяки роликовим щіткам, які обертаються та вбудованій подачі води. Просто підключіть його до шлангу для води.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Karcher
Тип пылесоса моющий
Тип уборки влажная
Мощность мотора 600
Насадки (в комплекте) 4
Вага 5 кг
Колір желтый
Гарантия, мес. 24
Опис

Апарат PCL 4 дозволяє легко, ретельно та рівномірно видаляти стійкі забруднення з різних вуличних поверхонь. Просто підключіть очищувач внутрішніх двориків до садового шлангу і почніть очищення. Комбінація двох змінних роликових щіток, які обертаються, а також можливість регулювати подачу води забезпечують одночасно надійне відшарування і видалення бруду. Це означає, що внутрішні дворики можна ретельно очистити у найкоротші терміни і без використання більшої кількості води, аніж насправді потрібно. Ширина і положення роликів розраховані на те, щоб дві дошки можна було очистити до краю за один крок, що також економить час. Завдяки легко змінним роликовим щіткам цей апарат можна використовувати не тільки для дерев'яних поверхонь і ДПК, але також для ретельного та дбайливого очищення всіх кам'яних поверхонь навколо будинку.

Основні параметри
Тип промисловий
вертикальний
садовий
Тип прибирання вологе
Споживана потужність 600 Вт
Габарити ( ВxШxГ ) 1281 x 307 x 350 мм см
Вага 5 кг
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані