Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06) - AT236988 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06) - AT236988 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)
Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06)

Корпус ThermalTake Core P3 TG/Black (CA-1G4-00M1WN-06) - AT236988

Код товару: AT236988
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 8, Додатково - Side 3x12/14 см, GPU - до 280 мм, CPU - 180 мм, PSU - 200 мм, 333 x 512 x 470 мм, 11.3 кг, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы ATX, Micro - ATX, Mini - ITX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x USB 3.0, наушники)
Спосіб установки універсальний
Серія ThermalTake Core
Количество внешних отсеков 5.25” отсутствует
Количество внешних отсеков 3.5 отсутствует
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество внутренних отсеков 2.5 2
Количество слотов расширения 8
Установка длинных видеокарт до 280 мм
Максимальная высота процессорного кулера 180 мм
Матеріал корпусу скло, Металл, пластик
Габарити, мм 333 x 512 x 470 мм
Вес, кг 11.3
Места для дополнительных вентиляторов Side 3x12/14 см
Максимальная длина БП 200 мм
Колір Чорний
Опис

Core P3 Tempered Glass — це корпус, з відкритою структурою, в якій можна розташувати вертикально, горизонтально або просто повісити на стіну. Структура корпусу продумана до останньої дрібниці, що дає змогу втілити в ньому всі найсміливіші ідеї під час складання ПК своєї мрії. Чудово підходить для складання ПК із використанням рідинного охолодження, зокрема системи все в одному. Є спеціальний кронштейн для встановлення до двох відеоадаптерів паралельно материнській платі. Це дасть вашій збірці змогу мати максимально привабливий вигляд.

Сертифікат Tt LCS

Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складаних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Створено для творців

Розкрийте свій творчий потенціал під час складання комп'ютера своєї мрії разом із корпусом Core P3 Tempered Glass. Структура корпусу продумана до останньої дрібниці, що дає змогу втілити в ньому всі найсміливіші ідеї. Завдяки відкритій структурі, всі зможуть бачити начинку вашого ПК. Для дообладнання та максимальної кастомізації свого ПК, на сайті 3DMakers можна завантажити безліч 3D моделей.

Вертикальне встановлення відеокарти й БЖ

Для того щоб відеокарта була видна з лицьового боку, потрібно встановити спеціальний кронштейн, який входить до комплекту. Під'єднання до материнської плати в цьому разі здійснюється за допомогою райзера TT Gaming PCI-E 3.0 Riser Cable, що також входить до комплекту. Якщо ж ви хочете блок живлення також встановити вертикально, то для цього в комплекті також є необхідні кронштейни. Таке встановлення блока можливе у разі використання материнської плати з форм-фактором ITX.

3 варіанти інсталяції

Зібраний ПК у корпусі Core P3 TG можна розташувати вертикально, горизонтально на столі або просто повісити на стіну як елемент декору. Який варіант інсталяції не вибрати, ваше складання завжди буде привертати погляди.

Установлення на стіну

Як опція, корпус можна зафіксувати на стіні. Для цього будуть потрібні додаткові кріплення, що не входять до комплекту.

Вигнуте загартоване скло 5 мм

Унікальною особливістю Core P3 TG є наявність вигнутого на 90° кришталево чистого загартованого скла завтовшки 5 мм. Таке рішення краще захищає начинку комп'ютера, водночас, не заважаючи її огляду. Залежно від того, яку частину начинки ПК потрібно краще захистити, скло можна встановити як вертикально, так і горизонтально.

Supreme Hardware Support

Core P3 TG надає широкі можливості зі складання ПК різного ступеня складності. Можна встановлювати радіатори рідинного охолодження зі 120 мм або 140 мм вентиляторами. Або, на місце радіатора чи у вільній їхній зоні можна встановити пристрої зберігання даних 3,5" або 2,5". До того ж всередині самого корпусу є достатньо простору для укладання кабелів і установлення систем зберігання даних 3,5"/2,5".

Нативна підтримка готових СВО

Core P3 TG нативно підтримує встановлення систем рідинного охолодження формату все в одному та для її встановлення не потрібно додаткових кронштейнів.

Модульний дизайн

Core P3 TG — це корпус, з відкритою структурою, в яку ви можете встановлювати тільки ті модулі корпусу, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані